Home»Muzika»Homeland»I u ovom ludilu može nešto lepo da se desi… Na primer, kad RocHoir Kids peva Gobline i “Ima nas”

I u ovom ludilu može nešto lepo da se desi… Na primer, kad RocHoir Kids peva Gobline i “Ima nas”

6
Shares
Pinterest Google+
RochoirKids/Photo: facebook@RochoirKids
RochoirKids/Photo: [email protected]

 

Sjajna mlada ekipa iz RocHoir Kids ponovo nas je oduševila i vratila nadu da ovde ipak nešto dobro može da se desi i da rastu neka nova, pametnija deca.

Elem, mali RocHoiristi su ovog puta, na svoj obradili hit Goblina “Ima nas”, baš u momentu kad nam treba da znamo da “ima nas”.

– Ovo je druga numera sa našeg albuma koji je u pripremi i koji je zamišljen kao svojevrstan omaž našoj r’n’r sceni, u znak zahvalnosti što su tu i što ne odustaju – napisali su ispod video na zvaničnom Youtube profilu, nastalom naravno – u karantinu.

Za muziku i tekst su, dakle, zaslužni Goblini, numeru izvode RocHoir kids, dirigent je Jovana Obradović, dok je režiju i montažu priredio a Saša Jimi Kesić, a video materijal članovi hora i bend. Video snimak je nastao u studiju Soundgarden, a producenti su bili Vladimir Ćopić i Miloš Dimitrijević.

A sad malo o njima…

RocHoir je nastao iz potrebe da se današnjem detetu predškolskog i školskog uzrasta pruži mogućnost izbora. Dakle, naš cilj je izbor, a naša misija i društvena odgovornost je da taj izbor učinimo mogućim. Mi smo neophodan odgovor današnjem društvu u kojem preovlađuje iskrivljena slika muzičkih, moralnih i socijalnih vrednosti,

– Naziv RocHoir proistekao je iz igre engleskih reči ROCK & CHOIR (rok muzika i hor). Spajanjem ova dva vida muzičkog izražavanja objedinjujemo različite muzičke i kulturološke vrednosti, u cilju promovisanja rok kulture koja je zasnovana na filozofiji bunta i kritičkog mišljenja. Pevanje jeste osnova našeg ROK HORA, ali bavimo se i edukacijom novih generacija o popularnoj svetskoj kulturi kroz brojne radionice i druge edukativne audio-vizuelne sadržaje – objasnio je Miloš Dimitrijević, jedan od osnivača RocHoir Kids.

Previous post

Bioskop iz fotelje... ali pravi: Startovala MOJ OFF online platforma, gledaćemo filmove "dok se boje ne rastope"...

Next post

Piter Gebrijel poklonio fanovima dva raritetna koncertna dokumentarca...  Sve što želi je - pomoć za Italiju

0

  1. 24/04/2020 at 4:44 pm — Reply

    […] Екипи портала headliner.rs допала се наша обрада Гоблина, па су томе посветили и цео чланак! Шта су написали, и како су нас описали можете прочитати овде. […]

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *