Home»Muzika»Pozdrav, zatvorenici Zemlje… The Strokes posle sedam godina objavili novi album, pa ga promovisali na “piratskom radiju”

Pozdrav, zatvorenici Zemlje… The Strokes posle sedam godina objavili novi album, pa ga promovisali na “piratskom radiju”

4
Shares
Pinterest Google+
The Strokes/Photo: YouTube printscreen
The Strokes/Photo: YouTube printscreen

Američki bend The Strokes objavio je svoj prvi album posle sedam godina – “The New Abnormal”, čiju je promociju prilagodio novonastaloj situaciji pokrenuvši serijal video razgovora “Pirate Radio Strokes Show”.

Uz opis da je reč o “pet momaka koji govore o stvarima o kojima ne znaju ništa” na YouTubeu je već emitovana prva epizoda u kojoj članovi benda otkrivaju šta rade u izolaciji i kako se nose sa situacijom kada je za milione muzičara preko noći gotovo sve stalo s obzirom na otkazivanje koncerata, snimanja i raznih projekata.

– Pozdrav, zatvorenici Zemlje, poput mnogih i mi smo ostali kod kuće. U svetlu svega što se događa, nadamo se da ćemo vas zabaviti dok traje karantin – poručili su obožavaocima.

KAKO ZVUČI KAD EDI VEDER I THE STROKES ZAJEDNO SVIRAJU? EVO OVAKO…

U opisu projekta kažu da su dugo sanjali o tome da pokrenu piratski radio uz novi album i u njemu bi učestvovali lično, ali sada se on pretvorio u video chat.

Kroz neobavezan razgovor, svaki iz svog doma, pevač Džulijan Kazablankas, gitaristi Nik Valensi i Albert Hamond, basista Nikolaj Frejčr i bubnjar Fabricio Moreti dotakli su se raznih tema, podelili s publikom poneku anegdotu iz svojih života i karijera, te se prisetili Bila Vitersa i pogledali njegovo live izvođenje pesme “Lean On Me”.

“The New Abnormal” šesti je album tog popularnog njujorškog benda. Producirao ga je Rik Rubin, sniman je u Shangri-La Studios (Malibu), a naslovnicu krasi “Bird on Money” slavnog Žan Mišel Baskijata.

Uoči njegovog izlaska već su predstavili singl “Brooklyn Bridge To Chorus” koji je naišao na odlične reakcije.

THE STROKES OBJAVILI POSLEDNJI SINGL PRE IZLASKA ALBUMA… POSLUŠAJTE “BROOKLYN BRIDGE TO CHORUS”

Na albumu pomalo proročkog naslova devet je pesama – “The Adults Are Talking”, “Selfless”, “Brooklyn Bridge To Chorus”, “Bad Decisions”, “Eternal Summer”, “At The Door”, “Why Are Sundays So Depressing”, “Not The Same Anymore” i “Ode To The Mets”.

Previous post

Krajnje nestrpljivi i takmičarski nastrojeni... Gorillaz objavili novi video singl "Aries"

Next post

Bend U2 donirao 10 miliona dolara medicinskom osoblju u Irskoj... Premijer im odgovorio: Nije trebalo, ali hvala...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *