Home»Film»Imala je 43 kada se, navodno slučajno, udavila… Pogledajte trejler za dokumentarac o Natali Vud

Imala je 43 kada se, navodno slučajno, udavila… Pogledajte trejler za dokumentarac o Natali Vud

8
Shares
Pinterest Google+
Natali Vud/Photo: printscreen
Natali Vud/Photo: printscreen

Natali Vud je bila nestvarno popularna glumica iz zlatnog doba Holivuda, koja je nastradala tako što se udavila sa 43 godine. To je prvo smatrano nesrećnim slučajem, ali i danas ima nečeg nerazrešenog oko tog događaja i neki ljudi veruju da nije sve bilo slučajno.

Novi dokumentani film pod nazivom “Natalie Wood: What Remains Behind” ima za cilj da malo više otkrije o životu pokojne glumice, koji je bio u drugom planu zbog njene prerane smrti 1981. godine, piše Slash Film. U dokumentarcu ćemo moći da vidimo intervjue sa članovima njene porodice, prijateljima, kolegama iz sveta filma i još mnoge druge uvide u njen privatni život. Obuhvata period od njenog detinjstva pa sve do ključnih filmova poput “West Side Story” i “Rebel Without a Cause”.

Misterija oproštajnog pisma Kurta Kobejna… Napisano je crvenim mastilom i posvećeno je jednoj osobi

Film se najviše fokusira na njenu ćerku Natašu Gregson Vagner i najuži krug porodice i prijatelja da ispriča priču o Natali Vud i karijeri dugoj skoro četiri decenije. Otkriva se i kako je ona pronašla način da bira uloge na koje pristaje i bori se za jednaku platu žena i muškaraca, a ujedno i skrene pažnju na moguće psihičke probleme glumaca.

Neke od osoba koje se pojavljuju u dokumentarcu su Robert Vagner, Kortni Bruk Vagner, Kejti Vagner, Ričard Gregson, Robert Redford, Mia Ferou, Mart Krouli i Eliot Guld. Premijera je zakazana za 5. maj na kanalu HBO.

HL/Izvor: citymagazine,rs

Previous post

Da, ovo je kult... Džared Leto utripovao da je Isus i vodi sektu na ostrvu u Hrvatskoj?

Next post

"Bowie Years"... Igi Pop objavljuje posebno reizdanje albuma "The Idiot" i "Lust For Life"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *