Home»Muzika»Homeland»Marko Louis poziva na solidarnost i pozitivno razmišljanje uz novu pesmu “Zajedno”

Marko Louis poziva na solidarnost i pozitivno razmišljanje uz novu pesmu “Zajedno”

8
Shares
Pinterest Google+
Marko Louis/ Photo: AleX
Marko Louis/ Photo: AleX

Beogradski muzičar Marko Louis danas je, neplanirano, objavio novu pesmu pod nazivom “Zajedno” inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu u kojoj poziva na solidarnost i pozitivne misli.

Kao i drugim umetnicima u Srbiji i širom sveta i Marku su otkazani koncerti. Muzičari nalaze načine da se povežu sa publikom i održavaju online koncerte.

Tako je i Marko 26. marta održao koncert iz studiija koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i YouTube kanalu.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Odlučio sam da održim online koncert na dan kada je trebao da bude moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali lajvu su bili sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani bar smo bili umreženi preko interneta. Trenutna situacija me je insprisala da napravim pesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Posle online koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Teskt je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je tekstopisac za mnogobrojne moje pesme. Ona je takođe i kreirala video. Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom “Kraj”, novu pesmu ću da računam kao treći singl za moj četvrti studijski album pod nazivom “Sloboda” koji planiram da objavim do kraja godine – izjavio je Marko Louis i poručio da uz osmeh na licu svi budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće.

Pesmu “Zajedno“ Marko je objavio za izdavačku kuću Magic records i biće dostupna na svim muzičkim servisima. 


View this post on Instagram

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25) on

Previous post

Dejv Grol priznao: Jedva sam stisnuo petlju da džemujem sa Prinsom, a onda je on krenuo sa "Whole Lotta Love"...

Next post

Apple Music daje 50 miliona dolara finansijske pomoći nezavisnim izdavačima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *