Home»Kult»Dejv Grol priznao: Jedva sam stisnuo petlju da džemujem sa Prinsom, a onda je on krenuo sa “Whole Lotta Love”…

Dejv Grol priznao: Jedva sam stisnuo petlju da džemujem sa Prinsom, a onda je on krenuo sa “Whole Lotta Love”…

5
Shares
Pinterest Google+
Prins, Dejv Grol/Photo: printsvreen
Prins, Dejv Grol/Photo: printsvreen

Na novootvorenom Instagram nalogu pod nazivom “Dave’s True Stories”, Dejv Grol podelio je kako je Prins jednom ispunio svoju “rock’ n ‘roll fantaziju” 2011. godine džemujući sa njim i njegovim bendom.

Kako svi mi i dalje praktikujemo socijalno distanciranje, potreba za zabavom je sve veća. Grol se, kao i mnogi drugi umetnici, uputio na društvene medije kako bi pokušao da pruži malo olakšanja gde je to moguće.

Neki umetnici dele novu muziku ili stare covere, ali Grol deli neke “jezive” priče iz vremena provedenog u muzičkoj industriji sa dva benda koji su među najvećima u rok istoriji.

DEJV GROL I BILI DŽO ARMSTRONG U ISTOJ MISIJI… OVAKO NJIHOVI NAJVEĆI HITOVI ZVUČE NA AKUSTIČNOJ GITARI, DIREKTNO IZ DNEVNE SOBE

Grol je nedavno na svom novom nalogu objavio priču u kojjoj je detaljno opisao svoj susret sa The Purple One i njegovim bendom tokom tonske probe na LA Forumu 2011. godine, na tavršetku Prinsove truneje.

– Hoćeš malo za bubnjeve – upitao ga je Prins.

Grol se, međtuim, ozbiljno uspaničio. – Osećao kao da me je udario fuuuuuuuucking čekić i u takvom stanju nisam mogao s njim na pozornicu – objasnio je Grol,

– To je bio predlog koji sam želeo celog svog odraslog života – napisao je Grol o pozivu da zasvira sa Prinsom na tonskoj probi. – Ali nikada, ni u svojim najluđim snovima nisam zamišljao da je to moguće. Džem. Sa Prinsom. Apsolutno neshvatljivo.

A onda je Prins uzeo gitaru i počeo da svira Zeppeline “Whole Lotta Love”… ostalo je istorija 🙂

Pročitajte šta je još Dejv Grol napisao u objavi:

 

HL/Izvor: faroutmagazine.co.uk

 

Previous post

Iz arhive Dejvida Bouvija predstavljen zaboravljeni video spot "Repetition '97" koji je režirao čuveni Tim Poup

Next post

Marko Louis poziva na solidarnost i pozitivno razmišljanje uz novu pesmu "Zajedno"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *