Home»Muzika»Novi datum za beogradski koncert Nika Kejva i njegovih The Bad Seeds

Novi datum za beogradski koncert Nika Kejva i njegovih The Bad Seeds

4
Shares
Pinterest Google+

Pošto su pre tri nedelje obavestili publiku da odlažu evropsku turneju, Nick Cave and The Bad Seeds objavili su nove datume.

Photo: Promo (CMS)
Photo: Promo (CMS)

Beogradski koncert, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, održaće se 15. maja 2021. godine u Štark Areni. Sve kupljene ulaznice važiće i za novi datum.

Iako je pomeranje celokupne turneje predstavljalo veliki poduhvat, Nik Kejv je sve vreme pokazivao najveću zabrinutost za svoju publiku i isticao da je zdravlje ljudi najbitnije.

– Doneli smo odluku da odložimo Nick Cave & The Bad Seeds evropsku i UK turneju. Duboko razočarani, to nam u ovom trenutku izgleda kao najbolja odluka kako bismo vas sve sačuvali i kako biste bili sigurni koliko god je to moguće – objavljeno je na oficijelnoj facebook stranici Nick Cave and The Bad Seeds.

Nik Kejv/ Photo: imdb.com
Nik Kejv/ Photo: imdb.com

 Na svom blogu – Red Hand Files– Kejv navodi da slobodno vreme u izolaciji koristi da osmisli sve detalje turneje koja prati izlazak albuma Ghosteen i da će koncerti biti jedno neverovatno iskustvo.

U svom stilu, u istom tekstu, on savetuje svoju publiku kako da kvalitetno i pametno iskoriste izolaciju i da prekrate vreme kako bi se što pre približili novim datumima koncerata:
– Postoje različite forme angažovanja, dostupne svima nama. Mejl prijatelju koji živi daleko, telefonski razgovor sa članovima porodice, ljubazna reč komšiji, molitva za one koji rade na prvoj liniji fronta. Ovi jednostavni gestovi mogu da ujedine svet šireći ljubav okolo, povezujući sve nas.

Kao što smo već rekli, koncert koji je trebalo da se održi 4. juna, pomera se za 15. maj 2021. godine. Sve kupljene ulaznice važe za novi datum.

Ulaznice su u prodaji preko mreže Ticket Vision i online na tickets.rs.

Previous post

Srednji prst za one koji misle samo na sebe... Punk bend Šank?! objavio i peti singl sa novog albuma

Next post

Slušamo "Ghost Unity", a 20. aprila i ceo album zagrebačkog metal benda Pale Origins

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *