Home»Muzika»Homeland»Poklon fanovima… Čvrge predstavile novi singl “Dar”

Poklon fanovima… Čvrge predstavile novi singl “Dar”

4
Shares
Pinterest Google+
Čvrge/ Photo: Promo
Čvrge/ Photo: Promo

Požarevačko-kragujevački bend Čvrge nastavlja da promoviše pesme sa aktuelnog maxi-singla “Bazuka zvuka” pa su fanovime obradovali numerom “Dar” koja ujedno i otvara pomenuto izdanje.

Pesma opisuje generalno stanje naše današnjice i opominje ljude da je jedini lek da se vratimo na pravi put, a sujetu i gramzivost zauvek ostavimo po strani.

“Dar“ se i više nego dobro uklapa u ovu situaciju kada nam je sloboda ograničena i kada se čovečanstvo bori sa pandemijom (tekst pesme nalazi se u opisu videa).

Bend se zahvaljuje gospodinu Leonidu Pilipoviću iz grupe Goblini koji im je pomogao uradivši artwork za njihovo izdanje kao i Marku Petkoviću iz kragujevačkog Coolijana studija koji je pored snimanja i miksovanja materijala takođe i gostovao kao muzičar na maxi -singlu.

Čvrge se zahvaljuju i svim bivšim članovima benda koji su dali svoj pečat prilikom nastajanja pesama sa pomenutog materijala, a svim slušaocima poručuju da se potrude da isprave sve svoje greške i da se potrude da ubuduće svi budemo bolji ljudi i podržavamo jedni druge.

Previous post

Kako je pesma Džona Lenona inspirisala Stivena Kinga da napiše "Isijavanje"

Next post

Pesma iz muke nastala... Hladno pivo i Online Friends poručuju - "Ovo će proći"!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *