Odlazak jedne od najlepših Bondovih devojaka… Preminula glumica Onor Blekmen

0
128
Oglasi
Pnor Blekmen/Photo: YouTube printscreen
Pnor Blekmen/Photo: YouTube printscreen

Poznata britanska glumica Onor Blekmen, koja se proslavila igrajući lik prelepe Pusi Galor u Bondovom filmu “Goldfinger”, preminula je u 94. godini života. Tužnu vest saopštili su članovi njene porodice.

– S velikom tugom javljamo da je Onor Blekmen umrla u miru, prirodnom smrću, u svojoj kući u Lusu, okružena porodicom. Bila je jako voljena i najviše će nedostajati ćerki Loti, sinu Barnabiju, kao i unučadi Dejziju, Oskaru, Oliviji i Tobiju, piše u saopštenju, a prenosi telegraf.rs.

– Bila je cenjena majka i baka, ali i glumica s velikim talentom. Kombinacija lepote, inteligencije i sposobnosti. Zahvaljujući jedinstvenom glasu i radnoj etici postigla je ikonski status u svetu filma i zabave. Bila je apsolutno predana svom poslu – navodi se u objavi.

 

Od Onor Blekmen oprostili su se i producenti najnovijeg filma o Džejmsu Bondu Barbara Brokoli i Majkl G. Vilson.

– Bila je izvanredan talenat i voljeni član Bondove porodice. Naše misli su sa njenom porodicom u ovom trenutku – navodi se u objavi Brokolijeve i Vilsona.

Onor Blekmen rodila je 25. avgusta u mestu Pleistou u Velikoj Britaniji. Karijeru je započela 1947. godine. Osim po ulozi Pusi Galor u Bondovom filmu “Goldfinger”, pamtićemo je i po tome što je igrala lik Keti Gejl u seriji “Osvetnici”.

Podsetimo se kako je Onor Blekmen igrala Pusi Galor u filmu “Goldfinger”:

https://www.youtube.com/watch?v=2IADBMkC0Cw

Onor Blekmen kao Keti Gejl u “Osvetnicima”:

HL/Izvor: telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime