Home»Muzika»Stari članovi, nova energija… Helloween privode kraju snimanje 16. albuma

Stari članovi, nova energija… Helloween privode kraju snimanje 16. albuma

4
Shares
Pinterest Google+
Helloween/facebook@helloweenofficial/Photo by Franz Schepers
Helloween/[email protected]/Photo by Franz Schepers

Nemački power metal bend Helloween u hamburškom H.O.M.E. studiju snimio je instrumentale za svoj novi, šesnaesti album. Preciznije, pevači Andi Daris i Mihael Kiske (koji se bendu ponovo pridružio 2016. godine) još rade na vokalima u Darisovom “Mi Sueno” studiju u Španiji, nakon čega će izdanje biti spremno za objavu. O svemu ovome obožavaoce je obavestio sam Daris u svojoj video objavi s Tenerifa.

Prema izjavama članova benda, raduju se snimanju novih materijala u ovoj formaciji utemeljenoj na nedavnoj “Pumpkins United” turneji, za koju tvrde da ih je iskovala u pravi bend. Naime, osim spomenutog izvornog pevača Mhaela Kiskea u bend se vratio i izvorni gitarista, prateći vokal i tekstopisac Kai Hansen.

Budući da je album većinski sniman u gore navedenom, matičnom studiju benda kao i da sadrži ideje i izvedbe ponovno pridruženih ranijih članova benda, prirodno je naslutiti da bi se Helloween ovim albumom mogao vratiti svojim korenima odnosno svom zvuku iz osamdesetih godina prošlog veka. Izdanje se očekuje krajem leta ove godine.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Da li znate koja je najprodavanija rok ploča u Jugoslaviji? Ista grupa u Top 20 ima čak tri albuma...

Next post

Večeras u 20:00... Narke iz Sanitariuma i mini live Headbang Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *