Home»Film»Sajentolozi Tom Kruz i Džon Travolta ne brinu o koroni… oni imaju privatne bunkere u tajnoj bazi kod Los Anđelesa

Sajentolozi Tom Kruz i Džon Travolta ne brinu o koroni… oni imaju privatne bunkere u tajnoj bazi kod Los Anđelesa

5
Shares
Pinterest Google+
Tom Kruz, Džon Travolta/Photo: facebook
Tom Kruz, Džon Travolta/Photo: facebook

Kako se pandemija sve brže širi svetom, govori se kako vodeći članovi sajentološke zajednice u koju spadaju i slavni holivudski glumci Tom Kruz i Džon Travolta i nisu u potpunosti pripremljeni za sve ono što sledi. Njihove baze širom sveta navodno uopšte nisu spremne da se suoče s krizom, iako njihov vođa, Dejvid Miskavidž smatra da je virus napravio nepotrebnu histeriju, i pokušava i dalje da deli svoju veru baš kao i do sada.

Širenje korona virusa itekako bi moglo da naškodi članovima Sajentološke crkve koji se i dalje trude da žive normalno. Naime, problem je što članovi zajednice, od kojih je velika većina starijeg životnog doba, živi i dalje u zgradama crkve, u kojima je nemoguće socijalno se distancirati.

Miskavidž je i ranije izjavio kako je politika sajentologije da se ljudi koji su bolesni izoluju i nemaju nikakav kontakt s drugima, isto je tako otkrio i kako se svim zaposlenim, ali i vernicima koji redovno dolaze u baze crkve svakoga dana meri temperatura, a za sve koji žele da preduzmui mere predostrožnosti dostupne su zaštitne maske i rukavice.

Glavna baza, ona u Klirvoteru na Floridi, poznata i kao “Flag Land Base”, nalazi se zapravo u središtu pandemije, a da stanje nije ni najmanje bezazleno govori i podatak da su čelnici države Floride naredili samoizolaciju za sve stanovnike u trajanju od 30 dana i koja je započela 2. aprila.

Članove sajentološke zajednice to ne brine. Kao što se vidi na fotografijama i video snimcima koje je objavio Daily Mail, članovi crkve Sea Org ne pokušavaju da drže razmak jedno između drugog.

 

Iako su se sajentolozi već godinama pripremali za “kraj sveta”, po svemu je itekako jasno i očigledno da su mislili kako će doći do nuklearne katastrofe, a ne bakteriološke kataklizme. Tako su tokom 80-ih godina prošlog veka potrošili milione dolara da izgrade bazu Trementinu, u delu pustinje Novog Meksika, a oni koji su boravili tamo opisuju je kao svemirsku katedralu koja je izgrađena tako da joj jednu stranu “pridržava” planina.

U blizini se nalaze i tajni tuneli uvučeni stotinama metara duboko u stenu s podzemnim plafonima na kojima su ispisane riječi L. Rona Habarda, osnivača sajentologije, a dva velika masivna kruga uklesana u zemlju s dijamantnim obrisima navodno predstavljaju buduće generacije sajentologa koji se vraćaju iz svemira nakon što nuklearna katastrofa uništi ljudsku rasu.

Baza “Twin Peaks” smeštena je duboko u planinama San Bernadino, istočno od Los Anđelesa, i zapravo je savršeno mesto za skrivanje u slučaju da korona virus uništi civilizaciju. Izgrađena kako bi izdržala nuklearni holokaust, skrovište se nalazi u posebnim bunkerima odakle Tom Kruz i Džon Travolta mogu u svakom trenutku da pobegnu ako stvari postanu loše, budući da tamo imaju i svoje privatne bunkere.

S gradnjom te baze započelo se 1989. godine, a nagađa se kako se upravo tamo čuva sav prikupljeni novac. A da je tamo zaista na sigurnom govori i podatak da se nalazi duboko u šumi, ali i da se više od polovine baze nalazi duboko ispod zemlje.

 

HL/Izvor: Avaz.ba

Previous post

Večeras u 20:00... Narke iz Sanitariuma i mini live Headbang Fest

Next post

"Zemlja" najavljuje "Kontrakcije"... Banjalučki bend Revolt objavio novu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *