Home»Muzika»Nik Kejv iz izolacije obećava: Ovo će proći, a onda ću vam pokloniti turneju koju nikada nećete zaboraviti

Nik Kejv iz izolacije obećava: Ovo će proći, a onda ću vam pokloniti turneju koju nikada nećete zaboraviti

6
Shares
Pinterest Google+
Nik kejv/Photo: facebook@nickcaveofficial
Nik kejv/Photo: [email protected]

Legendarni Nik Kejv obećao je obožavaocima, u novoj objavi na svom blogu u kojoj se, naravno, dotakao i panike oko korona virusa, da će ih turneja njegovih Bad Seedsa odložena zbog trenutne situacije u svetu ostaviti “bez telsta”.

Evropska turneja, koja je trebalo da traje od aprila do jula ove godine, odložena je početkom marta bez, za sada, objave novih datuma.

Kada su ga fanovii upitali kako provodi dane za vreme ovog socijalnog distanciranja, Kejv je rekao da “razmatra razne projekte” kojima bi svoje verne obožavaoce zabavljao dok se ne vrati koncertima. Osvrnuo se i na sve što je radio tokom ove kalendarske godine i naveo rad s Vorenom Elisom i simfonijskim orkestrom iz Sideneja, planiranje svoje izložbe i pisanje knjige “Stranger Than Kindness”, kao i obnavljanje svoje kolekcije stihova.

Iako se, priznaje, igrao s raznim idejama, poput snimanjem “izolacijskog albuma”, “online korona dnevnikom” i pisanjem apokaliptičnog filmskog scenarija, ovo vreme namerava da provede razmišljajući.

Na kraju objave poručio je da će, ako uspeju da je odrade, predstojeća “Ghosteen” turneja biti zaista fantastična. Poznavaoci rada Nika Kejva bez sumnje mu veruju na reč.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Svet stvarniji od naše stvarnosti... Srđa Simunović objavio singl "Tuneli mraka 2"

Next post

Dokumentarac "LA Originals" stiže 10. aprila i otkriva sve o pokretu čikano... ali i kako je i gde Eminem uradio prvu tetivažu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *