Home»Muzika»Letu Štuke imaju novi spot za staru, ali aktuelnu pesmu… “Paranoja” stigla 1. aprila

Letu Štuke imaju novi spot za staru, ali aktuelnu pesmu… “Paranoja” stigla 1. aprila

4
Shares
Pinterest Google+
Letu Štuke/ Photo: Tarih Zahirović
Letu Štuke/ Photo: Tarih Zahirović

U doba izolacije, kada svi pokušavamo da što više ostanemo kod kuće i izlazimo samo kada je nužno i našim muzičarima je teško da snimaju nove pesme i spotove. Upravo zbog takvih uslova ograničenja ali i atmosfere koja vlada u svetu bitno je da svi umetnici budu što kreativniji, da pruže zabavu svojoj publici i time im malo skrenu pažnju sa svakodnevnih loših vesti.

Tako su i članovi grupe Letu Štuke odlučili da svoju staru pesmu iz davne 2008. godine objave kao službeni singl i dodele mu popratni video spot.

Reč je o pesmi “Paranoja” koja je objavljena na albumu “Proteini i ugljikohidrati”. Pesmu prati zabavni, animirani, video spot koji su prigodno odlučili da objave baš  1. aprila.

– “Paranoja” je satirični song i ima nameru da svojim sadržajem i popratnim videom uveseli i nasmeje publiku u ovim teškim danima. Odatle i ideja da datum objavljivanja bude 1.4. međunarodni Dan šale. Pesma je objavljena još 2008. na albumu “Proteini i ugljikohidrati”, a sada konačno ima i video čiji je editor naš JohnDoe. Uživajte! – rekao je Dino Šaran.

Previous post

Kreativac na delu... Džon Bon Džovi ispovesti ljudi pretvara u stihove pesme

Next post

Stiven King: Pa kako nisu predvideli ovu epidemiju? Sve sam im lepo napisao...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *