Home»Film»Rade Šerbedžija u samoizloaciji… Kuva, recituje, pije vino, otkriva čari Facebooka i ima važnu poruku za sve nas

Rade Šerbedžija u samoizloaciji… Kuva, recituje, pije vino, otkriva čari Facebooka i ima važnu poruku za sve nas

4
Shares
Pinterest Google+
Rade Šerbedžija/ Photo: Promo
Rade Šerbedžija/ Photo: Promo

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavestio je prijatelje na svom Facebook nalogu da želi da snima pesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vreme.

U video snimku pod naslovom “Prvi deo: Na ružičastom papiru” Šerbedžija je recitovao, spremao obrok, nazdravljao vinom.

Sreću me ljudi svuda po svetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu: ”Uostalom, mi smo i prijatelji na Fjesbuku”. Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumeo o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica po svetu i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju – kaže Šerbedžija.

On je napomenuo da pogođen ovim nemogućim katastrofama što su nas sve zajedno snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, oseća potrebu da se direktno javim svojim prijateljima i gledaocima, to jest, slušaocima, i da pokrene prvi put svoju Facebook stranicu.

“Želim da snimam neke pesme i pričam neke priče da nam prođe vreme. Da se družimo i da čuvamo umetnost u nama”, napisao je glumac.

A onda je objavio još jedan snimak…

HL/Izvor: Tanjug

Previous post

Alan Meril, autor jedne od kultnih pesama u istoriji rok muzike, preminuo od korona virusa

Next post

Dejv Grol i Bili Džo Armstrong u istoj misiji... Ovako njihovi najveći hitovi zvuče na akustičnoj gitari, direktno iz dnevne sobe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *