Dejv Grol i Bili Džo Armstrong u istoj misiji… Ovako njihovi najveći hitovi zvuče na akustičnoj gitari, direktno iz dnevne sobe

0
48
Dejv Frpl, Bili Džo Armstrong/Photo: printscreen
Dejv Frpl, Bili Džo Armstrong/Photo: printscreen

Dejv Grol iz Foo Fightersa i Bili Džo Armstrong iz Green Daya izveli su performans iz svojih dnevnih soba u okvoru akcije The iHeartRadio Living Room Concert For America, kako bi prikupili sredstva za one koji se bore protiv korona virusa.

Oni su se tako pridružili moćnoj ekipi koji, između ostalih, čine i Bili Eliš, Maraja Keri, Backstreet Boys, Ališa Kiz i, naravno, domaćin cele priče Ser Elton Džon.

Kod kuće na Havajima, Dejv je posvetio legendarnom pesmu “My Hero” Foo Fightersa iz 1997. “svim ljudima koji su tamo na prvoj liniji, koji čine sve što mogu kako bi nam pomogli da prebrodimo ovo”, dodavši:

– Nadam se da ću ostati zdrav. Ako volite nekoga, recite mu to, ako ste nekome zahvalni, recite mu.

https://www.youtube.com/watch?v=unKOqldioAs&feature=emb_title

U međuvremenu, Bile Džo izveo je Green Day klasik iz 2004. godine, jedan jedini “Boulevard Of Broken Dreams”, u drzštvu nekoliko svojih pasa u svojoj dnevnoj sobi u Kaliforniji.

Nadam se da su svi srećni i zdravi – ili pokušavaju da budu što srećniji – rekao je. – Znam da je ovo stvarno stresno vreme. Ali samo želim da kažem da je čas svirati za vas trenutno.

HL/Izvor: kerrang,com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime