Home»Film»Ridli Skot, bez pardona: Pola sveta vode idioti, drugu polovinu tirani

Ridli Skot, bez pardona: Pola sveta vode idioti, drugu polovinu tirani

6
Shares
Pinterest Google+
Ridli Skot/Photo: YouTube printscreen
Ridli Skot/Photo: YouTube printscreen

Zbog pandemije korona virusa kompletna američka filmska i televizijska produkcija je zaustavljena a ljudi iz te industrije otišli su u izolaciju. Jedan od takvih je i slavni reditelj Ridli Skot  (Blade Runner, Gladijator, franšiza Alien) koji je morao da zaustavi snimanje filma “The Last Duel“ sa Metom Dejmonom i Benom Aflekom.

Radnja filma odvija se u 14. veku u Francuskoj, a posle jednog meseca snimanje je zaustavljeno. Ridli Skot to smatra razumnim potezom, sada se nalazi u svom domu u Los Anđelesu a u razgovoru za magazin Variety rekao je svoje mišljenje o ponašanju političara u vreme pandemije korona virusa.

– Ovaj frajer narandžaste glave koji nas vodi, on je luđak, zar ne? Endrju Kuomo, guverner Njujorka, istakao se u ovoj situaciji. Gledajući na svet i političare koji ga vode, pola sveta vode idioti, pola vode tirani, samo par njih zaista vrede. Niko ne želi da ulazi u politiku. Ako imaš pola mozga nećeš poželeti da uđeš u politiku – izjavio je 82-godišnji Skot koji je rekao kako je on dete Drugog svjetskog rata kada se sprovodila racionalizacija. On se i sada zalaže za racionalizaciju pri kupovini u prodavnicama gde bi se svakoj osobi ograničila količina hrane koju može da kupi.

A na pitanje šta radi dok je u izolaciji, Ridli Skot je odgovorio da slika, jer je slikarstvo njegova velika ljubav.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Preminuo američki pevač i kantautor Džo Difi, nova žrtva korone u muzičkom svetu

Next post

Neplanirano, iz izolacije, inspirisani koronom... Bend Lepša Brena predstavio novi singl “Dom Panike CV-19”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *