Home»Muzika»Osećam se kao šestogodišnjak sa spuštenim pantalonama… Dejv Grol slikovito opisao kako se oseća zbog novog albuma Foo Fightersa

Osećam se kao šestogodišnjak sa spuštenim pantalonama… Dejv Grol slikovito opisao kako se oseća zbog novog albuma Foo Fightersa

4
Shares
Pinterest Google+
Dejv Grol/Photo: facebook@foofighters/Oliver Halfin
Dejv Grol/Photo: [email protected]/Oliver Halfin

Govoreći o novoj muzici, Dejv Grol rekao je kako postaje nervozan kada ljudi treba da čuju novi album Foo Fightersa i priznao je da se, kada predstavlja novu muziku strancima, oseća se kao “šestogodišnjak sa spuštenim pantalonama”, prenosi NME magazin.

Frontmen Foo Fightersa otkrio je prošloga meseca da je bend završio rad na nasledniku izdanja “Concrete & Gold” iz 2017. a sve kao deo proslave 25 godina postojanja benda. Uz to, Grol je nagovestio kako ovaj album neće biti sličan ničemu što su do sada ikada snimili.

Grol uz gomilu psovki objavio: Foo Fighters završili rad na 10. studijskom albumu

U razgovoru za Mojo Grol je rekao:

– Nikad nisam ušao u proces stvaranja albuma misleći: “Mi smo najveći, najdiviji i najbolji bend na svetu”. Možda bi neko i mogao da pomisli kad je u sobi i sluša sranja koja je tek snimio. Ali, onoga trena kada stisneš “play” u sobi punoj stranaca pretvaraš se u šestogodišnjaka sa spuštenim pantalonama. Tačno tako! Prestravljen si.

Svoje viđenje novog albuma dao je i Tejlor Hokins:

– Na neki način smo postali AC/DC post-grungea, ili tako nešto. Tako da će reakcija biti interesantna. To je naj-pop-fantastičniji album koji smo ikada snimili. Ali nije mi bilo lako da snima, ovaj album jer sam bio kao Rodžer Tejlor u filmu o grupi Queen – zaključio je Hokins.

HL/Photo: soundguardian.com

Previous post

Brajan Mej snimio besplatni tutorijal... Evo kako se stvarno svira "Bohemian Rhapsody"

Next post

Muziku ništa ne može da zaustavi... The Siids na dan otkazanog koncerta, fanovima poklonili akustičnu verziju pesme "Beats Running Down"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *