Home»Muzika»Respect… Rijana donirala 5 miliona dolara za borbu protiv korona virusa

Respect… Rijana donirala 5 miliona dolara za borbu protiv korona virusa

4
Shares
Pinterest Google+
Rijana/Photo/facebook@rihanna
Rijana/Photo/[email protected]

Rijanina Fondacija Clara Lionel upravo je dala ogromnu donaciju u nastojanju da pomogne onima koji su rade na zaustavljanju korona virusa.

Pevačica je uplatila 5 miliona dolara za podršku grupama u Sjedinjenim Državama i širom sveta. Medijima je rečeno da će se sredstva koristiti za podržavanje nebrojenih napora, uključujući lokalne banke hrane koje poslužuju zajednice ugroženih u SAD, ubrzavanje testiranja i medicinsku negu u zemljama poput Haitija i Malavija.

Donacija će takođe pomoći lekarima i medicinskim sestrama na “liniji fronta” zaštitnom opremom, održavanjem odeljenja intenzivne nege i ubrzavanjem razvoja vakcina i drugih metoda za borbu protiv bolesti. Takođe će se koristiti za pomoć u distribuciji kritičnih respiratornih zaliha.

MUZIČARI, HAJDE DA PRAVIMO ON-LINE KONCERTE… PROTIV SVIH VIRUSA – HEADLINER LIVE SVIRKE, SVAKE VEČERI OD 20:00, SVE DOK TRAJE LUDILO

Izvršni direktor CLF-a, Džastin Lukas, kaže:

– Nikada nije bilo važnije ili hitnije zaštititi i pripremiti marginalizovane i nedovoljno očuvane zajednice – one koje će ta pandemija najviše pogoditi.

Rijana je osnovala CLF 2012. godine, grupa je neumorno radila na podršci i finansiranju programa obrazovanja i hitnih slučajeva širom sveta. CLF prihvata donacije na svojoj web stranici kako bi nastavili svoju borbu.

HL/Izvor: tmz.com

Previous post

Live svirkom PROTIV SVIH VIRUSA #6 – Najda & Deliverance INC

Next post

Staje sve... Amazon zbog korona virusa zaustavio prodaju i dostavu CD-a i vinila

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *