Home»Muzika»Novi datum za koncert norveške grupe Wardruna u Beogradu

Novi datum za koncert norveške grupe Wardruna u Beogradu

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U skladu sa preporukama i odlukama nadležnih državnih organa Republike Srbije, a koje između ostalog podrazumevaju i zabranu grupnog okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima, koncert norveške grupe Wardruna zakazan za 7. maj odlaže se za 27. avgust ove godine u Sava Centru.

Sve kupljene ulaznice za koncert u maju, važiće i za koncert u avgustu.

Einar Selvik, frontmen grupe Wardruna je prošlog meseca dao intervjue za nekoliko odabranih novinara povodom predstojećeg koncerta u Beogradu.

Na pitanje novinarke dnevnih novina Glas Srpske da li je uzbuđen zbog dolaska u Beograd, Einar Selvik, je izjavio:
– Da, uzbuđen sam što ćemo nastupiti u Beogradu. Tokom proteklih nekoliko godina dobili smo mnogo poruka i mejlova iz ovog regiona. Dobar je osećaj što ćemo konačno posetiti Srbiju. Uvek je zanimljivo posetiti nova mesta, izvoditi pesme i povezati se s ljudima. Nismo mašinerija i nastupi nisu statični. Svaki koncert je drugačiji, zato što nastupi nisu monolozi. Nastupi su dijalozi. Povežete se sa prostorom i ljudima i podelite trenutak, tako da, stvarno se radujem susretu.

Previous post

Ovo je priča o "Ed Force One", Boingu 747 kojim je Iron Maiden putovao i na kraj sveta... Verovali ili ne, ovaj avion i danas leti...

Next post

Live svirkom PROTIV SVIH VIRUSA #3 – Sanitarium

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *