Home»Muzika»Dejv Grol o odlaganju turneje Foo Fightersa: Bila je to laka odluka…

Dejv Grol o odlaganju turneje Foo Fightersa: Bila je to laka odluka…

4
Shares
Pinterest Google+
Dejv Grol/Photo: YouTube printscreen
Dejv Grol/Photo: YouTube printscreen

Foo Figters je u aprilu trebalo da krenu na svoju Van Tour 2020, ali sada je već izvesno da pandemija COVID-19 do tada neće prestati. Dejv Grol kaže da se nije ustručavao da donese odluku o odlaganju.

“Sećate me se? Tip koji ne bi ni odložio nastup sve da mu je otpala prokleta noga?” – napisao je Grol u novom postu na Twitteru. “Ali, svirati sa gipskom punim slomljenih kostiju je jedno, ali svirati kada su vam ugroženi zdravlje i sigurnost je drugo”.

 

“Volimo vas, ekipo” – dodao je Grohl. – “Dakle, hajde da uradimo to kako treba kad ovo sr*anje prođe. Album je gotov, i je*eno je ubojit. Svetla i pozornica su u kamionima, spremni za polazak. Doći ćemo, obećavamo. A sad, idite i operite ruke”.

Album koji nasleđuje “Concrete and Gold” iz 2017. trebalo bi da stigne pred 25. godišnjicu benda, a Grol obećava “vrhunsko iskustvo”.

– To je drugačije od svega što smo ikada uradili – rekao je ranije ovog meseca. – Na ovom albumu ima horskih delova koje će pevati 50 je*enih hiljada ljudi, i to će u tom trenutku spojiti sva je*ena srca. O tome se radi.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Knjige su lekovite... ali bez zezanja: Pobeđuju čak i Fear of Missing Out

Next post

Još jedna svirka koje biti neće... Otkazan Headbang Fest 2.0 u Atom Akademiji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *