Home»TV»Snima se...»Sve je bliži trenutak kada će se okupiti “Prijatelji”… evo šta se sve zna do sada

Sve je bliži trenutak kada će se okupiti “Prijatelji”… evo šta se sve zna do sada

4
Shares
Pinterest Google+
Friends/Printscreen
Friends/Printscreen

Zvezde serije “Prijatelji” (Friends), ujediniće se povodom specijala o ovoj seriji, posle više od 10 godina koliko je prošlo od završetka serije, piše Insider.

Prva epizoda “Prijatelja” prikazana je u septembru 1994. godine, a poslednja u maju 2004. godine, posle 10 sezona, podseća telegraf.rs. U februaru ove godine je otkriveno da će fanovi moći da vide svoju omiljenu ekipu ponovo na okupu u specijalu koji će se prikazati na HBO Max (novom striming servisu).

Ono što je, za sada, poznato o ponovnom okupljanju “Prijatelja” je: Sve glavne zvezde serije: Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Liblenk, Metju Peri i Dejvid Švimer, učestvovaće u projektu.

Glumci su potvrdili svoje učešće u februaru ove godine, tako što su podelili zajedničku fotografiju koja je 1995. godine bila na naslovnoj strani časopisa Rolling Stoun. Oni će, takođe, biti i izvršni producenti i dobiće barem po dva i po miliona dolara svako od njih.

Specijal će biti sniman u studiju 24 Vorner Brosa u Berbanku, u Kaliforniji, gde je i snimana serija.

Kortni Koks je rekla da će se, prilikom okupljanja, prisećati vremena kada su snimali “Prijatelje”.

– Najuzbudljivije je to što ćemo se, po prvi put, svi okupiti zajedno u prostoriji i razgovarati o seriji – rekla je ona u jednoj emisiji.

– Imaćemo najbolji provod – dodala je, otkrivajući da se glavna postava okupila samo dva puta od završetka serije. – Biće sjajno. Zaista se nismo svi okupili i, zapravo, razgovarali o seriji i prisećali se tog neverovatnog iskustva koje smo imali – završila je Koks.

PREMINULA ALI VILIS, KANTAUTORKA KOJA JE NAPISALA LEGENDARNU “I’LL BE THERE FOR YOU” IZ SERIJE “PRIJATELJI”…

Ovaj specijal biće dostupan gledaocima kada HBO Max bude pokrenut.

Nepisani specijal je deo programa za HBO Max, novi striming servis koji bi trebalo da bude pokrenut u SAD u maju 2020. godine. Usluge striminga će koštati 14,99 dolara mesečno i sadržaće sve epizode “Prijatelja”, kao i dugoočekivane nove epizode serije “Tračara”. Prema saopštenju za medije, “specijal o ponovnom okupljanju “Prijatelja”, biće dostupan pretplatnicima čim HBO Max bude pokrenut”.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Eto rešenja... Ako ne može publika kod tebe, idi ti kod publike

Next post

"Sve, Sad & Odmah"... Stigao prvi video singl benda Fade Out

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *