Home»Muzika»Parni valjak ipak 3. oktobra u Novom Sadu

Parni valjak ipak 3. oktobra u Novom Sadu

5
Shares
Pinterest Google+
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX

Grupa Parni Valjak, zbog novonastale situacije sa korona virusom, koncert koji je bio najavljen za 3. april  u velikoj dvorani  Spensa održaće 3. oktobra.

– Svima zahvaljujemo na razumijevanju i vidimo se 3. oktobra u Novom Sadu! – poručili su iz benda.

Parni valjak dolazi u Novi Sad u velikoj završnici turneje “Runda 44” na kojoj je do sada punio velike dvorane u Ljubljani, Rijeci, Splitu, Beogradu, Banja Luci… a stigli su do Njujorka, Čikaga i drugih gradova Amerike.

– Mi smo, po pričama kolega i posetilaca, najbolji koncertni sastav, i to mora da se opravda. I danas energija pršti na sve strane, važno nam je da ne razočaramo ljude. Najvažnije je biti iskren prema svojoj publici. Dolazimo s novim albumom, ali i sa obaveznim štivom – kaže pevač Aki Rahimovski.

Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX

Predvođen harizmatičnim Rahimovskim i gitaristom i autorom Huseinom Hasanefendićem Husom, Parni Valjak je tokom svoje izuzetne višedecenijske karijere objavio dvadesetak studijskih albuma sa   mnoštvom hitova kakvi su “Lutka za bal”, “Stranica dnevnika”, “Neda”, “Uhvati ritam”, “Jesen u meni”, “Ugasi me”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave”, “Sunčanom stranom”…

Kreativnu moć Valjak pokazuje aktuelnim studijskim albumom “Vrijeme” (Croatia Records 2018), na kome se uz pet prethodno neobjavljenih pesama, nalaze i singlovi iz poslednjih nekoliko godina: “Samo ti (Norma Belle)”, “Prolazi sve, zar ne?”, “Za malo nježnosti”, “Opet se smijem”, “Ljubav”, “Vrijeme”, “Kad nemaš kud” feat. Tina Kresnik i “Otkud ti pravo”.

Sve ulaznice kupljene za 3. april važe za novi datum i nije ih potrebno menjati. Ulaznice za koncert Parnog valjka 3. oktobra u Novom Sadu možete da kupite po cenama od 1.800 i 2.200 dinara na blagajni Spensa i na svim prodajnim mestima GigsTixa i Ticket Visiona.

Previous post

Tom Henks se oglasio iz karantina: Setite se, uprkos trenutnim događajima, u bejzbolu nema plakanja

Next post

Odloženo, odloženo, odloženo... Pratite najnovije informacije o novim terminima koncerata i kulturnih dešavanja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *