Home»Film»Oskarovac Piter Džekson sprema novi dokumentarac o Beatlesima: Bio sam muva na zidu dok je najveći bend svih vremena stvarao remek-dela

Oskarovac Piter Džekson sprema novi dokumentarac o Beatlesima: Bio sam muva na zidu dok je najveći bend svih vremena stvarao remek-dela

4
Shares
Pinterest Google+
Piter Džekson/Photo: YouTube printscreen
Piter Džekson/Photo: YouTube printscreen

Kako prenosi magazin Uncut, dokumentarni film o grupi The Beatles dobio je svoj datum premijere. Film je režirao čuveni reditelj Piter Džekson, reditelj trilogije “Gospodar prstenova”.

“The Beatles: Get Back” u bioskopima će početi da se prikazuje od 4. septembra 2020. a lansira ga kuća Wald Disney Studios. Materijal za film odabran je iz 55 sati do sada neviđenih snimaka, a dokumentuje snimanje njihovog poslednjeg studijskog albuma “Let It Be” kao i kultni nastup na krovu u Londonu koji je usledio posle zavrsetka snimanja.

The Beatles/Photo: Pinterest
The Beatles/Photo: Pinterest

Tim povodom Pol Makartni je prokomentarisao:

– Zaista sam srećan što je Piter zaronio u naše arhive kako bi snimio film koji prikazuje istinu o našem zajedničkom snimanju. Prijateljstvo i ljubav između nas ponovo mi naviru u sećanje i podsećaju kako nam je bilo predivno.

Piter Džekson je na to dodao:

– Rad na ovom projektu bio je prepun zadovoljstva. Imao sam tu privilegiju da budem muva na zidu dok je najveći bend svih vremena radio, svirao i stvarao remek-dela.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Obaveštenje o programu Kombank dvorane u vreme zabrane većih okupljanja

Next post

Izložba "From Belgrade With Love To Nick Cave" od 13. marta u galeriji O3ONE

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *