Home»Muzika»Orvel bi bio zadovoljan, a i tajming im je savršen… Coldplay objavili spot “Trouble In Town”

Orvel bi bio zadovoljan, a i tajming im je savršen… Coldplay objavili spot “Trouble In Town”

4
Shares
Pinterest Google+
Coldplay/Photo: facebook: coldplay
Coldplay/Photo: facebook: coldplay

Coldplay su upravo objavili intrigantan video spot za pesmu “Trouble In Town”. Inspirisana “Životinjskom farmom” Džordža Orvela, redateljka Ofi Mekardl radnju je smestila u distopijski svet naseljen životinjama, uključujući svinje političare i prepredene lisice koje “operišu” ulicama.

Sav prihod od emitovanja pesme i videospota podeliće se između dve organizacije: Innocence Project, koja deluje na poništavanju pogrešnih osuda u SAD, i ACFS, dobrotvorne organizacije za pomoć deci u Južnoj Africi, od kojih su neka učestvovala u snimanju vokala za originalnu pesmu.

ORVEL JE OPET U MODI: KNJIGA “1984” NAJPRODAVANIJA NA AMAZONU, ŠTA MISLITE ZAŠTO?

Pesma “Trouble In Town” objavljena je na osmom studijskom albumu popularnog britanskog benda, koji je već predstavljen singlovima “Orphans”, “Arabesque”, “Everyday Life”, “Daddy”, “Cry Cry Cry” i “Champion of the World”.

Dvostruki album “Everyday Life”, koji čine dva konceptualna dela “Sunrise” i “Sunset”, objavljen je krajem oktobra putem etiketa Parlophone / Atlantic na CD-u, vinilu, kaseti i u digitalnom obliku. Premijerno je predstavljen ekskluzivnim koncertima na otvorenom u Jordanu i etiketiran kao njihov kreativno najpustolovniji album dosad. šesnaest dirljivih, intimnih pesama bavi se temama ljubavi, rata, rasizma, vere, kontrole oružja, prijateljstva, klimatskih promena, policijske brutalnosti, itd.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

Beogradski pank, pravo iz urbane legende... Crna lista objavila spot za "Ipak bojim se rata"

Next post

Da li nam je ovo budućnost? Čuvena italijanska rok pevačica Đana Nanini održala koncert - na instagramu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *