Home»Muzika»Odloženo, odloženo, odloženo… Pratite najnovije informacije o novim terminima koncerata i kulturnih dešavanja

Odloženo, odloženo, odloženo… Pratite najnovije informacije o novim terminima koncerata i kulturnih dešavanja

6
Shares
Pinterest Google+
Gift/ Photo: AleX
Gift/ Photo: AleX

– Odložen je i 6. Bunt rok festival Radio-televizije Srbije.

Tim RTS- a, takmičari i članovi stručnog žirija bili su spremni za realizaciju predstojećeg projekta, radi se o odlaganju višenedeljnog projekta usled nastupanja više sile.

– Imajući u vidu da su selektovana 24 muzička sastava iz Srbije koji će se takmičiti na ovogodišnjem festivalu, kao i da je javnost o tome već bila obaveštena, ostaje nam da zajedno sa svima u našoj zemlji pratimo situaciju. Zahvaljujemo na razumevanju a o novom terminu 6. Bumt rok festivala ćemo vas blagovremeno obavestiti –
rekla je Branka Glavonjić, autorka Bunt Rok Festivala.

Jura Stublić i Film/ Photo: AleX
Jura Stublić i Film/ Photo: AleX

– Koncert Jure Stublića i Filma najavljen za 15. mart (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda odložen je do daljeg, zbog trenutne situacije sa Korona virusom. Očekuje se da će već u ponedeljak biti poznat novi datum održavanja beogradskog koncerta.

Kupljene ulaznice za koncert 15. marta biće važeće za novi datum i nije ih potrebno menjati.

Marko Louis/ Photo: AleX
Marko Louis/ Photo: AleX

– Zbog koronavirusa koncert Marka Louisa sa 26.marta odlaže se za 29.april u Kombank dvorani. Karte kupljene na prodajnim mestima gigstixa i blagajni Kombank dvorane važe i za novi datum.

PARNI VALJAK IPAK 3. OKTOBRA U NOVOM SADU

– Koncert slovenačkog hora Perpetuum Jazzile zakazan za 28. mart u Sava Centru, radi novonastale situacije se pomera za 23. maj u 20h.

Perpetuum Jazzile/ Photo: AleX
Perpetuum Jazzile/ Photo: AleX

– Rasprodana predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život”, zakazana za 17.3.2020. u Sava Centru , radi novonastale situacije, se pomera na 11.maj u 20h takođe u Sava Centru

HOTHOUSE FLOWERS FANOVIMA U SRBIJI: “BUDITE MUDRI I JAKI, PREBRODIĆEMO SVE OVO”

– Kao i drugi javni skupovi do daljeg su odloženi i programi planirani da se odigraju u okviru četvrtog Kontakta – od 18. do 21. marta.

Do odlaganja Kontakt 2020 konferencijskog, showcase i festivalskog dela programa došlo je usled novih mera koje je donela Vlade Republike Srbije, a koje stupaju na snagu danas, 12. marta 2020.

O novim terminima, lokacijama i programima, kao i o detaljima koji se tiču do sada kupljenih ulaznica, organizatori će blagovremeno obavestiti.

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST ORGANIZATORA DOGAĐAJA ZA KOJE SU ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISIONA

– Zbog zabrane javnih skupova u zatvorenim prostorijama i dodatnih mera opreza usled širenja korona virusa COVID-19 koje je proglasila Vlada Republike Srbije, otkazuje se i koncert irskog benda Hothouse Flowers zakazan za petak 13. mart 2020 u Bitefartcafeu.

Uskoro szižu i detaljnije informacije vezane za povraćaj novca od kupljenih ulaznica.

NOVI DATUMI ZA KONCERTE NEMANJE RADULOVIĆA I PREMIJERU FILMA “UNIQUE”

Dom omladine Beograda obaveštava javnost da, u skladu sa merama donetim od strane nadležnih organa Republike Srbije radi suzbijanja širenja koronavirusa, do daljeg obustavlja održavanje svih programa.

Ova odluka se odnosi na sve programe, kako na one u organizaciji ustanove kulture Dom omladine Beograda, tako i na koprodukcije, ali i programe drugih organizatora čije održavanje je bilo planirano u DOB-u.

Izložbe u Galeriji Doma omladine Beograda će se odvijati u skladu sa godišnjim programom, ali bez organizovanja ceremonije otvaranja, javnih vođenja i grupnih poseta, već će biti dostupne isključivo za individualne posete.

Informacije o novim datumima događaja koji se neće održati u predstojećem periodu, uključujući i 67. Martovski festival, biće blagovremeno objavljene, u skladu sa daljim razvojem situacije i uputstvima nadežnih organa.

Srdačan pozdrav.

HL

 

Previous post

Parni valjak ipak 3. oktobra u Novom Sadu

Next post

Kralj Čačka & Marko Marić... "Poslednja avantura Kaktus Bate"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *