Home»Muzika»Izložba “From Belgrade With Love To Nick Cave” od 13. marta u galeriji O3ONE

Izložba “From Belgrade With Love To Nick Cave” od 13. marta u galeriji O3ONE

5
Shares
Pinterest Google+
Nik Kejv/ Photo: Charm Music promo
Nik Kejv/ Photo: Charm Music promo

U susret svetskoj izložbi u Kopenhagenu “Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition” i predstojećem koncertu Nick Cave and the Bad Seeds u Beogradu (4. jun, Štark Arena), koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE organizuju izložbu fotografija sa koncerata Nika Kejva u Srbiji od 1990. do 2017. godine kada je održan njegov poslednji nastup u Beogradu.

Izložba pod nazivom “From Belgrade with love to Nick Cave” biće otvorena od petka, 13. marta u  galeriji O3ONE (Gavrila Principa 16).

Zbog mera predostrožnosti usled novonastale situacije u vezi sa virusom COVID-19, neće biti organizovano svečano otvaranje izložbe, ali će ona biti otvorena za sve posetioce od petka 13. marta od 14:00 časova.

Photo: Promo (CMS)
Photo: Promo (CMS)

U galeriji će biti izloženi radovi  fotografa (koji su se prijavili na konkurs koji je bio otvoren od 25. februara do 9. marta): Stanislava Milojkovića, Dušana Vukosava, Predraga Bajagića, Snežane Krstić, Nemanje Đorđevića, Petra Stojanovića, Danka Strahinića, Milene Anđele Mišić Atanacković, Đorđa Tomića, Aleksandra Šišića, Zorana Mesarovića i Oksane Skendžić.

 Od 13. do 19. marta biće otvoren online konkurs na facebook stranici galerije O3ONE gde će publika imati priliku da glasa za fotografiju koja im se najviše dopada.

Fotografija sa najviše lajkova i komentara biće uručena od strane organizatora lično Niku Kejvu na dan koncerta u Beogradu, a fotografkinja ili fotograf pobedničke fotografije dobiće posebnu propusnicu za koncert u Štark Areni.

Izložba će biti otvorena do 19. marta. Radno vreme galerije je svakog radnog dana od 12:00 do 19:00 časova.

Previous post

Oskarovac Piter Džekson sprema novi dokumentarac o Beatlesima: Bio sam muva na zidu dok je najveći bend svih vremena stvarao remek-dela

Next post

Italijanski muzičari protiv korone... Širom "čizme" večeras - zvučni flash mob

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *