Home»Muzika»Ničim izazvan kakve još niste čuli… Spotom za “Krhka, a ponosna” bend najavljuje novi album i jedan sasvim neobičan koncert

Ničim izazvan kakve još niste čuli… Spotom za “Krhka, a ponosna” bend najavljuje novi album i jedan sasvim neobičan koncert

4
Shares
Pinterest Google+
Ničim izazvan/Photo: Boris Bakalov
Ničim izazvan/Photo: Boris Bakalov

Bend Ničim izazvan je, u susret svom najvećem i najlepšem koncertu koji će biti održan 25. aprila u Kombank dvorani, objavio novu pesmu i spot.

“Krhka, a ponosna” je a ljubavna balada koju, po prvi put kao duet, izvode Boris Bakalov i violinistkinja benda Katarina Stanimirović. Muziku i tekst je napisao Bojan Gluvajić, a producent je i ovoga puta Đani Pervan.

– Naš četvrti studijski album polako dobija svoje obrise. U pauzama koncertnih obaveza smo uspeli da provedemo neko vreme u studiju i spremimo nešto novo za ljubitelje naše muzike. “Krhka, a ponosna” je jedna nežna pesma o muško-ženskim odnosima, koja je u nekoliko strofa pokušala da predstavi obe strane tog zapleta – rekao je Bojan Gluvajić, autor pesme.

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT BENDA NIČIM IZAZVAN… VIDIMO SE 25. APRILA U KOMBANK DVORANI

“Krhka, a ponosna” je druga pesma koja će se naći na četvrtom albumu, a polovinom aprila će biti objavljena još jedna pesma i spot. Ovaj spot je snimljen u velikoj sali Kombank dvorane i najbolja je pozivnica za brojne fanove, koji će po prvi put prisustvovati koncertu benda Ničim izazvan koji se održava u sali sa mestima za sedenje. Ovaj koncert će biti zaista poseban, jer će se stalnoj postavi benda pridružiti i gudači, duvači i perkusije, tako da će na sceni biti 16 muzičara. U izvođenju ovog broja muzičara sve pesme će dobiti neku novu dimenziju i energiju, tako da bend vredno vežba kako bi svojoj publici ponudili i nešto drugačije.

Ulaznice za najveći i najlepši koncert benda Ničim izazvan se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na biletarnici Kombank dvorane.

I naravno, svi se nadamo da će se do 25. aprila stvari srediti i da će koncert biti održan.

Previous post

Zajedničko saopštenje za javnost organizatora događaja za koje su ulaznice kupljene na prodajnim mestima Ticket Visiona

Next post

Rock and Roll Hall of Fame privremeno zatvara vrata... 2. maja neće biti ceremonije prijema novih članova

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *