Home»Muzika»Igor Vince i Feliks Sabal “Zadaju ritam” 3. aprila u Domu omladine Beograda

Igor Vince i Feliks Sabal “Zadaju ritam” 3. aprila u Domu omladine Beograda

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Na poziv našeg najboljeg majstora ritma i harizmatičnog autora, Igora Vincea, u Beograd dolazi Feliks Sabal – Leko, jedan od najslavnijih bubnjara svoje generacije.

Pod sloganom “Zadajemo ritam”, u sali Amerikana Doma omladine Beograda ovaj dvojac je za petak 3. april, pripremio jedinstven zajednički koncert sa nekim od najistaknutijih muzičara sa ovih prostora kao specijalnim gostima.

Igor Vince/ Photo: Jana Mitrović (DOB, promo)
Igor Vince/ Photo: Jana Mitrović (DOB, promo)

Bubnjar i pevač Feliks Sabal nametnuo se kao vanserijski muzičar koji je ponikao na žanrovski bogatoj multikulturnoj sceni Francuske.

Poreklom iz Kameruna, još od osamdesetih godina je svojim neverovatnim sviračkim umećem umnogome određivao smer kojim će se afrički ritmovi preplitati sa pop, fank i džez muzikom sveta.

 Feliks Sabal/ Photo: youtube.com printscreen
Feliks Sabal/ Photo: youtube.com printscreen

Ovaj jedinstveni vizionar na svom instrumentu, ima tu moć da uvek istovremeno zabavi publiku i podari joj plemeniti utisak da su na njegovom koncertu prisustvovali nečemu izuztenom, što se može nazvati samo vrhunskom umetnošću.

Tokom svoje karijere duge već više od četiri decenije, snimao je mnoge albume i svirao brojne turneje sa velikanima kao što su: Prins, Sting, Pol Sajmon, Herbi Henkok, Peiter Gebrijel, Leni Kravic, Manu Dibango, Dženet Džekson, Šade, Dđef Bek, Snoop Dogg, Gipsy Kings…

Uz Feliksa i Igora, te večeri zajedno na sceni nastupiće i neki od najupečatljivijih muzičara sa ovih prostora – Vasil Hadžimanov, Iva Ikon, Jovan Matić, Stevan Milijanović, Zoran Majstorović i drugi gosti.

Ulaznice za koncert u Domu omladine možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po ceni od 700 dinara.

Previous post

Metal rapsodija u Amerikani... Najbolje fotke sa koncerta Rhapsody Of Fire, Tales of Evening i Symphonity

Next post

Zavod za intelektualnu svojinu obnovio dozvolu Sokoju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *