Home»Muzika»Sve manje bend, sve više korporacija… Iron Maiden predstavili dva nova piva pod svojim brendom

Sve manje bend, sve više korporacija… Iron Maiden predstavili dva nova piva pod svojim brendom

6
Shares
Pinterest Google+
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden
Iron Maiden/ Photo: Facebook @ironmaiden

Uspešno partnerstvo Iron Maidena sa pivarom Robinsons nastavlja se lansiranjem dva nova piva – sedmog i osmog u njihovoj liniji Trooper – engleskog stouta pod nazivom “Fear of the Dark” i “Trooper India Pale Ale”.

– Ova dva nova ukusa predstavljaju sledeće korake u evoluciji kolekcije piva Trooper – rekao je glavni predstavnik pivare Robinsons Martin Viks u saopštenju za štampu. – Jedva čekamo da novi fanovi benda još malo ostare i da ih isprobaju!

Frontmen Iron Maidena Brus Dikinson dobio je inspiraciju za novi “američko-britanski” ukus nakon isprobavanja brojnih marki, kada je prošle godine održao glavni govor na Craft Brewers Conference u Denveru.

– Isprobao sam toliko različitih stilova piva širom sveta na svojim putovanjima sa Maidenom i teško je zanemariti koliko je veliki Trooper postao i kakav uzbudljiv ukus može da ima – rekao je pevač Bruce Dickinson u saopštenju za javnost. – Ne mogu ni da prebrojim koliko ljudi knam je tražilo da napravimo “Fear of the Dark” u poslednjih nekoliko godina!

Iron Maiden beer, promo
Iron Maiden beer, promo

Nazvana po svom albumu iz 1992. godine, 4,5 posto ABV “Fear of the Dark” nastavlja eksperimente pivare i benda sa tamnijim sortama.

– “Fear of the Dark” je nešto što fanovi traže od kada je Trooper prvi put objavljen i ponosni smo što napokon nagrađujemo njihovu odanost – rekao je menadžer brenda Sam Kenerli. – Porter Trooper Red ‘N’ Black bio je jedan od naših najpopularnijih izdanja, tako da smo znali da postoji potražnja za novim tamnijim pivima i drago nam je što konačno ispunjavamo želju fanovima.

Fanovi mogu unapred da naruče pivo u Robinsonsovoj internet prodavnici, a očekuje se da stigne 23. marta.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Sleš čestitao rođendan Frušanteu i "proslavio" njegov povratak u RHCP

Next post

Korona visrus protiv rokenrola... Na koncertima Kiss bez meet&greeta, turneje otkazali Whitesnake, Green Day, Slipknot, Queen...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *