Home»Muzika»Korona visrus protiv rokenrola… Na koncertima Kiss bez meet&greeta, turneje otkazali Whitesnake, Green Day, Slipknot, Queen…

Korona visrus protiv rokenrola… Na koncertima Kiss bez meet&greeta, turneje otkazali Whitesnake, Green Day, Slipknot, Queen…

6
Shares
Pinterest Google+
Coronavirus/Photo: Pixabay
Coronavirus/Photo: Pixabay

Fanovi koji su kupili VIP pakete koji uključuju priliku za fotografisanje i druženje sa bendom, dobili su e-mail od menadžera Kissa Doka Megija da se meet and greet neće desiti, prenosi KLAK-FM iz El Pasa, gde je bend nastupio sinoć.

– Naši susreti su nam uvek bili dragi, jer smo mogli da stojimo rame uz rame sa našim fanovima – rekao je Megi. – Ali psole mnogih razgovora sa stručnjacima na terenu, savetovani smo da privremeno otkažemo ove događaje s obzirom na situaciju vezanu za korona virus. Nastavićemo s koncertimati po rasporedu i nadamo se da ćemo uskoro nastaviti da delimo svoje vreme sa vama u bekstejdžu. Novac za vaše VIP ulaznice biće vraćen u celosti – dodao je Megi.

001 RAZLOG, ALI DOBAR… PREMIJERA NOVOG BONDA ODLOŽENA ZBOG VIRUSA, KORONA VIRUSA

Aktuelna oproštajna turneja Kiss “End of the Road” traje do subote, 15. marta, u Koloseumu na obale Misisipija u Biloksiju, a bend se vraća u Sjedinjene Države 28. avgusta.

Ovo je samo još jedna od turneja na koju će uticati koronavirus. Naime, evropski i azijski delovi turneja bendova Whitesnake, Green Day, Sons of Apollo i Slipknot, odloženi su zbog pandemije. Otkazan je i nastup Queena i Adama Lamberta u Parizu, zakazan za maj. Ozi Ozborn i Trent Reznor su se povukli sa planiranih nastupa na Austin’s South bi Southwest festivalu, koji je takođe otkazan zbog straha od širenja COVID-1.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Sve manje bend, sve više korporacija... Iron Maiden predstavili dva nova piva pod svojim brendom

Next post

Doli Parton ima želju za 75. rođendan... Da je Playboy još jednom stavi na dupolericu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *