Home»Muzika»Pop rapsodija stiže u Beograd… Detour 13. marta pred rasprodatom Amerikanom

Pop rapsodija stiže u Beograd… Detour 13. marta pred rasprodatom Amerikanom

4
Shares
Pinterest Google+
Detour/Photo: press promo
Detour/Photo: press promo

Grupa Detour poslednjim koncertima dokazuje da je njihova popularnost prešla granice Hrvatske. Rasprodat koncert u Novom Sadu i nedeljama unapred rasprodat beogradski koji će održati ovog petka, 13. marta u Domu omladine, samo potvrđuju tu činjenicu i Detour kao bend koji osvaja publiku u celom regionu.

 – Sve nas je prijatno iznenadila informacija da je naš beogradski koncert skoro mesec dana ranije rasprodat. Znali smo da imamo veliki broj publike koja nas voli i prati tako da je koncert u dvorani Amerikana samo potvrda uzajamnog prijateljstva. Ovog petka pružićemo najbolje od nas, očekujemo odličnu atmosferu i energiju kakvu smo do sada imali u Beogradu – kaže Nenad Borgudan, frontman popularne elektro-akustik grupe Detour uoči njihovog najvećeg samostalnog koncerta u Beogradu.

Publika može da očekuje puna dva sata koncertne pop rapsodije, a ne sumnjamo da će i ovog puta igrati i pevati uz njihove hitove kao što su  “Plešem sama”, “Snijeg”, “Bez tebe”, “Tvoje lice se promijenilo” i “Zaljubila sam se”.

 U znak zahvalnosti na podršci, posetioci će posle koncerta moći da se druže sa članovima benda uz ekskluzivnu prodaju i potpisivanje njihova četiri (do sada) objavljena albuma.

Osim predstojećih koncerata među kojima je i nastup u Rovinju ovog leta i to uz bok svetske dive DIDO, Detour očekuje rad na petom albumu koji će ubrzo najaviti novim singlom.

 

Previous post

Tihi odlazak "Isterivača đavola".... Preminuo sjajni švedski glumac Maks Fon Sidou

Next post

Kad kažeš "uspavanka" na koga sigurno ne pomisliš... E pa Wu-Tang Clan objavljuje album - uspavanki

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *