Home»Muzika»Homeland»Nema stajanja… Debi album je još “vruć”, a Mooncage imaju novi singl i spot

Nema stajanja… Debi album je još “vruć”, a Mooncage imaju novi singl i spot

6
Shares
Pinterest Google+
Mooncage/Photo: press.promo
Mooncage/Photo: press.promo

Iako se nedavno izdanje njihovog prvenca nije još ni ohladilo, bend Mooncage je snimio tri nove pesme, od kojih je za prvu pod nazivom “Golden Hill” snimljen i spot, objavljen na YouTube kanalu benda.

Spot je snimljen u saradnji sa Studio Whiskey video produkcijom, dok su tonska snimanja ponovo rađena u Bare Wired i Mooncage studiu. Za mix je bio zadužen Vojislav Jocić, a mastering i dalje potpisuje Peca Antonović.

Mooncage će u narednom periodu nastaviti sa predstavljanjem novih pesama i neće čekati album kako bi sa auditorijumom podelili njihovo trenutno muzičko stvaralaštvo. Kako i sami kažu, muzika je inspiracija trenutka koju treba podeliti sa svima dok je ideja sveža.

Mooncage čine muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali – Mooncage.

Bend je nastao je 2013.  godine, a ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grunge i blues zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Dražić (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Toni (bubnjevi).

Previous post

Zagrebački pankeri Rabat provociraju novim singlom, jer u njemu tvrde... "Rock je mrtav"

Next post

"Mogao bi da bude sledeći koga gubimo zbog droge"... Pevaču ispao mikrofon usred koncerta, fanovi zabrinuti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *