Home»Muzika»Neočekivano naučno otkriće u novom spotu Them Moose Rusha “Jude’s Got Another”

Neočekivano naučno otkriće u novom spotu Them Moose Rusha “Jude’s Got Another”

4
Shares
Pinterest Google+
Them Moose Rush/Photo: YouTube printscreen
Them Moose Rush/Photo: YouTube printscreen

Progresivni rock trojac Them Moose Rush predstavio je novi videospot za singl “Jude’s Got Another” kojim najavljuju novi studijski album “Dancing Maze” za etiketu Dostava Zvuka.

U inventivnom i zabavnom video spotu u ulozi naučnice pojavljuje Ana Jelić iz grupe Lika Kolorado, a opasno igranje hemijom u laboratoriji nailazi na prepreke i dobija sasvim neočekivan rasplet.

Video spot je nastao pod palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je ovo već treća saradnja s bjelovarskim trojcem.

– On je pandan naših razmišljanja o muzici u svetu snimanja videa i dozvoljava da naši zajednički brainstorminzi ponekad uđu u domen vrlo ambicioznog. Tako smo ovde zapravo u startu sami sebi zadali dosta logistike i postprodukcije, ali imali smo fenomenalnu podršku svih prijatelja i čoveka sa rediteljskom palicom s kojim je sve moguće – komentarišu Them Moose Rush.

Muziku i tekst za pesmu “Jude’s Got Another” napisali su Them Moose Rush. Iza produkcije zajednički stoje Mark Mrakovčić, Borna Mijolović i Them Moose Rush, dok mastering potpisuju Mark Mrakovčić i Them Moose Rush.

Pesma “Jude’s Got Another” naći će se na albumu “Dancing Maze” koji za etiketu Dostava Zvuka izlazi u maju ove godine. Uz više naginjanja prema pop prog zvuku u novoj pesmi, Them Moose Rush otkrivaju da će album istražiti raznolikost stilova i biti dosta težak za klasično žanrovsko ukalupljivanje. Biće to svojevrsni hommage evoluciji njihovog zvuka – uvek na granici između “groovy” (što se odnosi na Dancing) i “mathy” (što predstavlja Maze).

Pre izlaska albuma, Them Moose Rush odlaze na mini evropsku turneju, a među potvrđenim datumima posebno se ističe nastup 25. aprila na vrlo cenjenom rock prog psych stoner Alterna Sounds festivalu u Munsteru.

HL/Izvor:mixer.hr

Previous post

"Nimic"... Srpska premijera kratkog filma Jorgosa Lantimosa na 67. Martovskom festivalu

Next post

Zaigrajte "Legend Of Ozzy" uz nove Ozbornove pesme

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *