Home»Muzika»Toni Ajomi se prisetio turneja Black Sabbatha sa Van Halenom i Kissom: S “maskiranima” se nikad nisam slagao, a Edi nam je stalno krao fazone

Toni Ajomi se prisetio turneja Black Sabbatha sa Van Halenom i Kissom: S “maskiranima” se nikad nisam slagao, a Edi nam je stalno krao fazone

4
Shares
Pinterest Google+
Toni Ajomi/Photo> facebook@tonyiomm
Toni Ajomi/Photo> [email protected]

Giitarista Toni Ajomi prisetio se Black Sabbath turneja sa bendovima Van Halen i Kiss, podsećajući ne neke zanimljive momente koji su se dogodili tokom tih putovanja.

Ipak, rekao je da je bio bliski prijatelj sa Edijem Van Halenom, dokje priznao da se nikada nije dobro slagao sa bilo kojim članom Kissa.

– Van Halen je gostovao sa nama osam ili devet meseci – ispričao je Ajomi za Gibson TV u nedavnom intervjuu.  – Edi je jedan od mojih najboljih prijatelja sada – i dalje smo u kontaktu – ali on bi došao u moju sobu i spržio mi mozak, znaš? Stalno su zapitkivali… “Šta je ovo? A šta je to?”. Za njih je to bilo učenje i prikupljanje informacija.

Ajomi je rekao da, iako je iskustvo u početku bilo “prijatno”, na kraju je postalo previše.

– Svirali su prvi, a onda su postepeno učili stvari od nas i radili aranžmane na isti način kao mi na svom nastupu-  podsetio se Ajomi. – Imali bi bubnjarski solo, pa onda i drugi… i stvarno sam se iznervirao jedne noći. Rekao sam: “Hej, Edi, hoćeš li sutra da sviraš nekoliko pesama sa našeg novog albuma?”.

Kompletan video intervju možete da pogledate u nastavku.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Iz kamene kuće u Istri stiže - Baltazar... i čist, glasan i zarazan rokenrol

Next post

Miris detinjstva... Kris Martin, pevač grupe Coldplay, "prošetao" kroz školska sećanja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *