Home»Muzika»Homeland»Njima (a i nama) ostaje samo punk… NBG najavili album i predstavili spot za pesmu “Osuđen na bes”

Njima (a i nama) ostaje samo punk… NBG najavili album i predstavili spot za pesmu “Osuđen na bes”

4
Shares
Pinterest Google+
NBG promocija/Photo: Wood
NBG promocija/Photo: Wood

Kultna beogradska grupa NBG objavila je video spot za pesmu “Osuđen na bes” u kojoj se kao gost pojavljuje Boban Petronić, frontmen benda Ritam Nereda.

Na promociji albuma “Nama ostaje samo punk”, održanoj u prostorijama Multimedia Music Record Store, brojni fanovi i prijatelji benda kao i prisutni predstavnici medija, imali su priliku da premijerno pogledaju novo video ostvarenje grupe NBG koje prati njihovo najnovije izdanje. Reč je o spotu za pesmu “Osuđen na bes”.

– Onog trenutka kada smo napravili pesmu videli smo Bobana kao gostujući vokal. Poslali smo mu snimak, njemu se svidela i uradio je vokale – kažu članovi benda i dodaju da su izuzetno zahvalni što je Boban prihvatio poziv i srećni što se ova saradnja ostvarila: – Velika je čast imati takvog drugara, čoveka i muzičara kao gosta.

Režiju spota, kao i montažu potpisuje Vladimir Jakšić, iza kamere je bio Boško Dimitrijević a kadrovi su snimljeni u OŠ “20.oktobar“ u Bloku 70.

Pesma “Osuđen na bes” jedan je od vodećih singlova sa albuma “Nama ostaje samo punk” nedavno objavljenog za izdavačku kuću Multimedia Music. Snimljen je u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović.

Na CD-u se nalazi trinaest numera, a kao gosti na izdanju, pored Bobana Petronića, pojavljuju se i Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy) i Saša Knežević (ex Revolveri). Album je dostupan  u prodavnicama Multimedia Music, u knjižarama Vulkan ili putem sajta www.multimedia-music.com.

 

Previous post

Njena smrt promenila je zakone... ali ova lepotica platila je najstrašniju cenu slave

Next post

10 godina bez legendarnog hroničara beogradskog duha... 3. marta promocija knjige "Najlepše priče Mome Kapora" i izložba slika i crteža

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *