Home»Muzika»“Sva naša ljeta”… Vatra predstavila novi video sing i najavila deseti studijski album

“Sva naša ljeta”… Vatra predstavila novi video sing i najavila deseti studijski album

5
Shares
Pinterest Google+
Vatra/ Photo: Filip Filaković Philazz
Vatra/ Photo: Filip Filaković Philazz

“Sva naša ljeta”, posveta detinjstvu iz pera Ivana Dečaka, novi je singl Vatre kojim ovaj bend najavljuje deseti studijski album.

– “Sva naša ljeta” svojevrsna je posveta detinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame pre odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa , prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krofnama, previše hrane u tanjiru… Znam da sam od njih bio hiljadu puta gori, pa me sve to zasmejava… Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako da pretočim u pesme. “Sva naša ljeta”, upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić detinjstva i mladosti zauvek zadrži – rekao je o pesmi autor Ivan Dečak.

Vatra/ Photo: Filip Filaković Philazz
Vatra/ Photo: Filip Filaković Philazz

U snimanju pesme su, uz bend, učestvovali i Mladen Ilić Mlacka, jedan od najboljih perkusionista na ovim prostorima, kao i gudači Matej Milošev i Dean Melki, dok aranžman za gudače potpisuje maestro Frano Đurović.

Produkcija, mix i mastering delo su Jure Ferine i Pavla Miholjevića, a muziku i tekst potpisuje Ivan Dečak.

Spot za pesmu “Sva naša ljeta” snimio je Radislav Jovanov Gonzo, a glavne uloge tumeče Karlu Ostružnjaku, Karli Ivaštinović, Mati Ostružnjaku i Hani Sorić iz plesnog kluba Academia.

Osim novog singla, Vatra najavljuje i svoj zagrebački koncert 4. aprila u klubu Booglaoo koji će biti prvi klupski koncert posle trogodišnje pauze.

Previous post

Fred Wesley & Generations... Čarobni zvuk fanka 8. marta u klubu Bluz I Pivo

Next post

Bunt rok festival 2020: Ovo su bendovi koje je žiri odabrao za šesto izdanje takmičenja...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *