Home»Muzika»Metronomy objavili novi spot za pesmu koju ćemo uživo slušati uskoro na Exitu

Metronomy objavili novi spot za pesmu koju ćemo uživo slušati uskoro na Exitu

4
Shares
Pinterest Google+
Metronomy/Photo: Exit promo
Metronomy/Photo: Exit promo

Jedan od vodećih britanskih indie rock bendova Metronomy, koji će nastupiti na proslavi 20. rođendana EXIT festivala, brojne fanove širom sveta obradovao je spotom za pesmu “Whitsand Bay” sa njihovog poslednjeg albuma “Metronomy Forever”.

Metronomy su višestruko nagrađivani bend u najrazličitijim kategorijama, od najbolje koreografije do najboljeg pop izvođača, dok je frontmen benda, multi-instrumentalista i producent Džozef Maunt, poznat i po saradnji sa muzičkim zvezdama kao što su Robin, Džesi Var, Diplo, Sofi Elis-Bekstor i brojni drugi.

Govoreći o samoj numeri, Maunt istakao je da je “Whitsand Bay” zapravo ključna veza između stare ideje koju je imao u vezi sa albumom, i onoga što je taj album sada, te da mu je upravo zbog toga ova pesma omiljena.

Spot koji su režirali Sam Dejvis i Tom Endrju pomalo je nadrealističan, a fokus je na efektnom retro disko svetlu prenetom na različita mesta iz okoline, dok će svakako oduševiti brojne ljubitelje benda, poznatog baš po svojim sinematičnim video spotovima koji predstavljaju prava mala remek-dela.

Metronomy je nastao davne 1999. godine kao sporedni projekat Džozefa Maunta ostalim bendovima sa kojima je svirao, a na samom početku karijere, Maunt je za snimanje pesama koristio stari računar koji mu je dao otac. Tokom godina, ovaj sastav čija karijera traje duže od dvadeset godina, postao je jednako priznat i poznat i daleko van granica svoje zemlje, čemu najbolje svedoče nastupi na svetskim festivalima. Šesti album ovog indie rock benda objavljen krajem prošle godine, “Metronomy Forever”, pobrao je hvalospeve publike i kritike, a svakim novim muzičkim ostvarenjem Metronomy iznova potvrđuje epitet jednog od najinteresantnijih sastava izuzetno karakterističnog, new-disco, electronic rock zvuka.

EXIT ulaznice donose uštedu od čak 55%

Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po ceni od 6.490 dinara, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice ovde i putem prodajne mreže Gigs Tix, a u prodaji su i turistički paketi koji pored ulaznice obuhvataju i smeštaj i prevoz, dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, EXIT Trip.

 

Previous post

Bunt rok festival 2020: Ovo su bendovi koje je žiri odabrao za šesto izdanje takmičenja...

Next post

Pol Di'Ano, prvi pevač Iron Maidena, konačno priznao: Momci iz benda bili su u pravu što su me šutnuli

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *