Home»Muzika»Spremaju “bučan ritual”… Popečitelji 12. marta u niškom Feedbacku

Spremaju “bučan ritual”… Popečitelji 12. marta u niškom Feedbacku

5
Shares
Pinterest Google+
Popečitelji/Photo: www.JohnWolfrik.com
Popečitelji/Photo: www.JohnWolfrik.com

“Ministri” sprskog alternativnog funk-rocka će 12. marta od 22 sata, posle dugo vremena, održati koncert u niškom klubu Feedback.

Popečitelji postoje od 1995. godine, iza sebe imaju tri studijska albuma i brojne singlove.   Svih ovih godina ređaju koncerte koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa su postali svojevrsna underground atrakcija. Nebrojenim nastupima na festivalima i koncertima u više od 70 gradova u zemlji, regionu i Evropi, promovišu svoj karakterističan zvuk koji lako pronalazi put do publike.

– Radujemo se svakom koncertu pred niškom publikom. Pred ovaj koncert još više, jer dugo nismo bili. Drago nam je da ulazimo u novu deceniju i koncertom u Nišu i to u Feedbacku, klubu u kome smo u protekle dve decenije doživljavali nezaboravne trenutke. Dođite drage Nišlije, ritual će biti bučan – izjavio je pred ovaj nastup Saša Furunović.

Ulaznice za ovaj koncert su u pretprodaji od srede, 26. 2. u Vintage shopu (Davidova 9), po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta, na ulazu u klub biti prodavane po ceni od 500 dinara.

Previous post

Rat za Firebird... Gibson i Warwick na sudu zbog prava na dizajn legendarne gitare

Next post

Top 20 najboljih akustičnih rok intra u istoriji...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *