Home»Muzika»Veliki beogradski koncert benda Ničim izazvan… Vidimo se 25. aprila u Kombank dvorani

Veliki beogradski koncert benda Ničim izazvan… Vidimo se 25. aprila u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Ničim izazvan/Photo: Heart Rock Fest promo
Ničim izazvan/Photo: Heart Rock Fest promo

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rok scene bend Ničim izazvan će održati veliki samostalni koncert 25. aprila u Kombank dvorani.

Posle veoma uspešnih koncerata “Double date”, koje su održavali poslednjih pet godina, momci iz benda Ničim izazvan su odlučili da se presele u jednu od najotmenijih sala u gradu.

Singlom “Hajde dođi da popraviš stvari”, koji su objavili u oktobru prošle godine, najavili su rad na četvrtom studijskom albumu, a uskoro će objaviti još dve pesme koje će publiku pripremiti za koncert.

I nove pesme će nositi prepoznatljivu energiju benda, a hitove “O tebi”, “Trideset”, “Rekla je”, “Pusti ljubav” će na koncertu sigurno pevati na bis.

– Posle brojnih nastupa na festivalima u zemlji i regionu, ove godine ćemo održati velike samostalne koncerte u Zagrebu i Beogradu. Za ove nastupe se posebno pripremamo i verujemo da će publika zaista uživati. U Kombank dvorani će na bini biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Po prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Osim muzičara, podršku će nam dati i kolege sa kojima smo snimili duete – poručuju članovi benda Ničim izazvan.

Photo: Promo
Photo: Promo

Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu. Tom karakterističnom zvuku je doprineo i sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Momci iz Vrbasa i Beograda okupili su se da dečački stvaraju muziku, a za osam godina zauzeli su visoku poziciju na muzičkom nebu regiona.

Prvi album su objavili 2014. godine, a poslednji album “Aurora” je do sada najozbiljniji poduhvat benda i u pesmama na tom albumu se našlo sve ono što su njihove ruke i glasovi naučili prethodnih godina.

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje i članovi benda najavljuju najveći i najlepši koncert do sada.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i na biletarnici Kombank dvorane.

Previous post

Ekskluzivno - Ara Malikian za Headliner, pred koncert u BG: Muzika je najlepši način da usrećiš ljude

Next post

Reziltati konkursa za Godišnju izložbu fotografija KC Ribnica ?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *