Home»Muzika»“From Belgrade with Love to Nick Cave”… Otvoren konkurs za fotografije sa koncerata Nika Kejva

“From Belgrade with Love to Nick Cave”… Otvoren konkurs za fotografije sa koncerata Nika Kejva

4
Shares
Pinterest Google+
Nik Kejv/ Photo: Charm Music promo
Nik Kejv/ Photo: Charm Music promo

Inspirisani svetskom izložbom Nika Kejva u Kopenhagenu, ali i predstojećim koncertom Nick Cave and The Bad Seeds 4. juna u Štark Areni, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE otvorili su konkurs za sve fotografe koji su zabeležili koncerte Nika Kejva u Beogradu od 1990. godine do danas.

Posle završenog konkursa, biće organizovana izložba odabranih radova koja će biti otvorena 13. marta u galeriji O3ONE.

Potrebno je da svi fotografi koji žele da učestvuju na konkursu pošalju svoje fotografije u visokoj rezoluciji na mejl [email protected] (slobodan format fotografije) do 9. marta. Učesnici maksimalno mogu poslati do 3 fotografije.

Od 10. marta sve pristigle fotografije učestvovaće u online konkursu preko facebook stranice O3ONE galerije gde će moći da se glasa za sve prispele radove.

Pobednička fotografija biće uručena od strane organizatora Niku Kejvu lično na dan beogradskog koncerta, a fotograf će dobiti specijalnu propusnicu za koncert.

Nik Kejv/Photo: TouTube printscreen
Nik Kejv/Photo: TouTube printscreen

U okviru izlagačke 2020. godine galerija O3ONE će imati poseban tematski ciklus PHOTO3ONE posvećen fotografskoj umetnosti.

– Tim galerije O3ONE je oduvek posvećivao posebnu pažnju fotografskom stvaralaštvu, ističući rad savremenih, domaćih autora. Izuzetno nam je zadovoljstvo da u okviru ciklusa PHOTO3ONE predstavimo kolektivnu izložbu fotografija, koje su nastale na prethodnim održanim koncerta Nika Kejva u Srbiji – izjavila je Marijana Dujović ispred galerije O3ONE.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati organizatore koncerta putem mejla [email protected]

Podsetimo, Nik Kejv je najavio veliku izložbu u Kopenhagenu pod nazivom “Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition” koja se otvara 23. marta i trajaće do 3. oktobra sledeće godine.

Beogradska izložba “From Belgrade with Love to Nick Cave” u galeriji O3ONE biće otvorena od 13. do 20. marta.

Previous post

Bend Čvrge predstavio spot za pesmu "Pivska" i najavio novi maxi singl

Next post

Neozbiljni pesimisti besplatno "Pametuju" 6. marta u Tranzitu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *