Home»Muzika»Zvezda iz podzemnog prolaza… Devojci na koju su reporteri BBC-ja slučajno naleteli, sad svi previđaju svetsku karijeru

Zvezda iz podzemnog prolaza… Devojci na koju su reporteri BBC-ja slučajno naleteli, sad svi previđaju svetsku karijeru

4
Shares
Pinterest Google+
Šarlot Oberi/Photo: YouTube printscreen
Šarlot Oberi/Photo: YouTube printscreen

Šarlot Oberi najbolje zna kako se život preko noći promeni, ili, u njenom slučaju, samo nakon jednog prolaska kroz prodzemni prolaz. Naime, nakon što je oduševila svet kada ju je novinar zaustavio i pitao da zapeva “Shallow”, njene mreže su doslovce “eksplodirale”.

Tako je Šarlot na Instgaramu, kako prenosi Telegraf.rs, za nepunih 48 sati, sa oko 7.000 pratilaca došla do cifre od 269.000, a broj raste iz minuta u minut. Njene fotografije sada imaju više od 16.000 lajkova, a poslednja objava, do momenta objavljivanja ovog teksta, jeste video koji je do sada pogledan više od milion puta!

Mediji joj predviđaju svetsku karijeru, a na njenu adresu već su stigle značajne ponude. Ipak, još uvek nijedna nije zvanično otkrivena u javnosti.

Šarlot je iz Londona, a do sada su njen maksimum bile svadbe i razne zabave. Od toga godinama lepo živi, ali nema hitove, obožavaoce, koncerte, slavu. Međutim, čini se da je došlo vreme za to.

Nagađa se da BBC ima neki plan za nju, te da postoji šansa da baš ona ode u Rotredam na 65. takmičenje za “Pesmu Evrovizije”. Jedino što joj fali je – pesma.

Evo i kako Šarlot peva na jednoj zabavi:

 


View this post on Instagram

#princecover #purplerain #live swipe right

A post shared by Charlotte Awbery (@charlotteawbery) on

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Tražili ste, gledajte... Zvanično zakazan specijal "Prijatelja", svih 6 glumaca ponovo na okupu

Next post

HL INTERVJU - NBG: Da smo hteli, otišli bismo... Ali neko mora i da ostane, da se bori i digne svoj glas

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *