Stigao je album “Ordinary man”, nimalo običnog čoveka… A taj čovek je napravio promociju u svom stilu

0
28
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne

Ozi Ozborn objavio je novi, dugo iščekivani solo album, prvi u proteklih deset godina, pod nazivom ”Ordinary man”.

Da bi proslavio dolazak albuma , Ozi je napravio “istorijsko” dešavanje, povezavši dve stvari koje jako voli, muziku i tetovaže. U 50 svetskih gradova, istovremeno, dešavala se promocija albuma tokom koje su fanovi mogli da dobiju tetovažu odabranu iz ekskluzivne tatu kolekcije inspirisane Ozijem.

Danas, na dan izlaska albuma, Ozi je će srećnim fanovima potpisivao novi album u muzičkoj prodavnici Amoeba Records u Holivudu.

OZI JE BORAC, ALI… NE VREDI: OZBORN OTKAZAO CELU AMERIČKU TURNEJU, PARKINSONOVA BOLEST UZELA JE MAHA

Albumu ”Ordinary man” prethodila su tri singla, epski klasik “Under The Graveyard”, koji je do sada ostvario preko 15 miliona preslušavanja i 5.3 miliona pregleda na YT kanalu, velika rock balada “Ordinary Man” [feat. Elton John] koja je do sada premašila 7 miliona preslušavanja, kao i žestoka “Straight To Hell” [feat. Slash] sa 6.9 miliona preslušavanja i više od 4.2 miliona YT pregleda.

Sinoć, Ozi je zvanično podelio još jednu novu pesmu sa svojim fanovima širom sveta. Reč je o novoj saradnja sa poznatim američkim reperom, Post Maloneom, u rasturajućoj numeri “It’s A Raid”.

Od đavoljeg bluz metala kojim dominira usna harmonika u pesmi “Eat Me”, preko zlosutne vanzemaljske “Scary Little Green Men”, do poetske, horske ispovedačke “Holy For Tonight” album “Ordinary man” predstavlja sva lica jednog od najuticajnijih, najbuntovnijih i najostvarenijih muzičkih ikona svih vremena.

HL/Izvor: B92.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime