Home»Muzika»Homeland»“Osam dana”… Novi video singl Ivana Jegdića

“Osam dana”… Novi video singl Ivana Jegdića

4
Shares
Pinterest Google+
Ivan Jegdić/ official artwork, promo (Mascom)
Ivan Jegdić/ official artwork, promo (Mascom)

Za nepunih godinu dana, Ivan Jegdić uspeo je da privuče pažnju javnosti zahvaljujući uspehu singlova “Bolji čovek” i “Kazaljke”.

Svoj koncertni nastup unapredio je na taj način što je oformio prateći bend koji čine njegovi drugari iz bendova Dram i Keni nije mrtav, koji su se savršeno uklopili u Ivanovu estetiku i njegove nastupe muzički izdigli na viši nivo.

U novom, juče objavljenom singlu “Osam dana”, Jegdić je ostvario saradnju sa Metom, mladim i izuzetno traženim producentom.

Koristeći biblijske motive, Ivan je napisao pesmu inspirisanu neostvarenom ljubavlju i patnjom.

Ivan Jegdić/ Photo: Andrija Radojević (promo, Mascom)
Ivan Jegdić/ Photo: Andrija Radojević (promo, Mascom)

– Iako je pesma “Osam dana“ na prvi pogled mračna, ona je zapravo optimistična. Broj 8 je u Bibliji simbol novog početka i ova pesma upravo o tome govori. Tih “osam dana“ nekad može izgledati kao večnost, međutim doći će taj novi početak ka kome svi jurimo u životu. Meta je odlično isproducirao matricu i tako dao svoj doprinos odličnom zvuku pesme – objašnjava Ivan.

Mladi kantautor sa svojim bendom upravo priprema prvi veliki solistički koncert  koji je zakazan za 6. mart u Božidarcu.

– Sada imam ceo tim na bini. Posle Novog Sada i Niša, velikog broja nastupa širom Srbije i regiona, došao je red na Beograd. Ovo je moj prvi pravi veliki koncert i desiće se u legendarnoj sali Božidaraca, 6. marta. Na ovaj način ću zaokružiti ceo jedan ciklus. Tu je nova pesma i to će biti njena koncertna promocija! – kaže Jegdić.

Previous post

Vili Nelson objavljuje svoj 70. studijski album... "First Rose of Spring" stiže u aprilu

Next post

A sad opet malo ona... Bili Eliš lupila još jednu "recku", oborila sve rekorde s pesmom iz "No Time To Die"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *