Dnevnik jedne velike ljubavi… Andy Pavlov predstavio debi album “Me and My Love on the Road To Honduras“

0
77
Oglasi
Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)
Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)

Iza naizgled novog imena – Andy Pavlov, stoji priznati pijanista i kompozitor Andrija Pavlović, koji se svetskoj publici predstavio najpre kroz izuzetno uspešan projekat LP Duo. Sada, pred ljubitelje klasične muzike i klavirskog zvuka izlazi sa svojim debi albumom “Me and My Love on the Road To Honduras“.

“Me and My Love on the Road to Honduras”, podnaslova “The Minutes After Infinity for Piano Solo” inspirisan je dubinom i misterijom jednog perioda njegovog života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

– Ovaj album je Dnevnik Jedne Velike Ljubavi – jednostavno objašnjava Andy Pavlov.

Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)
Andy Pavlov/ Photo: Laslo Antal ( promo, Universal Music)

Andrija za sebe kaže da je južnoslovenski muzički apatrid, pijanista i kompozitor. Fascinacija klavirom kao objektom beskrajnog zvuka i stilova, vodila ga je kroz klasične muzičke studije klavira, savremenu popularnu muziku i konceptualnu umetnost.

Inspiraciju je nalazio u radovima kompozitora Džona Kejdža, Telonious Monka, Gurđijeva/De Hartmana, Rubena Gonzalesa ili holandskog minimaliste Simeona Ten Holta, stvarajući svoj jedinstveni stil koji spaja senzitivnost klasike sa minimalizmom i hrabrošću da se eksperimentiše stvarajući muziku za srce i dušu.

Album “Me and My Love on the Road to Honduras”, tracklist:
The Boys from the East
There’s No Reason to Cry
Requiem for My Soul
Taking and Leaving Off
Your Heart is Melting
Me and My Love on the Road to Honduras

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime