Home»Muzika»Elektro pop duo Nipplepeople objavio novi singl “Tajna”… U martu ih gledamo u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu

Elektro pop duo Nipplepeople objavio novi singl “Tajna”… U martu ih gledamo u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu

4
Shares
Pinterest Google+
Nipplepeople/ Photo: Nemanja Đorđević
Nipplepeople/ Photo: Nemanja Đorđević

Elektro pop duo Nipplepeople objavio je novi singl “Tajna”, pred početak regionalne turneje “Softcore 2020”, u okviru koje nastupaju 20. marta u Domu omladine Beograda, 21. marta u prostoru “Čaurnice” u Kragujevcu i 26. marta u Domu kulture u Novom Sadu.

Naziv singla “Tajna” i posebno stihovi “ti si moja tajna” potpuno su u duhu tajanstvenog, maskiranog žensko-muškog dua, o kojima ne postoji zvanična biografija, nepoznat je identitet članova, koji ne otkrivaju lica uživo ni na fotografijama, niti daju izjave.

Nipplepeople/ Photo: Promo (Long Play)
Nipplepeople/ Photo: Promo (Long Play)

Zagrebački bend, koji se regionalno pročuo nizom pop singlova kao što su “Frka”, “Sutra”, “Broj”, “Bolji”, “Ne volim te” i “Balkan Express”, na svojoj prvoj velikoj regionalnoj turneji “Softcore 2020” predstaviće novoaranžiranu set listu pojačanu svežim scensko-vizualim elementima.

Pored Beograda, Kragujevca i Novog Sada, Nipplepeople će nastupiti u Zagrebu, Rijeci, Skoplju, Banjaluci i Sarajevu.

Previous post

Pogledajte prve snimke hologramske turneje Vitni Hjuston... Komentari fanova su puni besa: "Jezivo i omalovažavajuže", "Zašto zarađujete na tuđoj smrti?!", "Uopšte ne liči"...

Next post

Ovako to izgleda kad - Srbija stvara... Nenad Vasilić objavio pesmaricu "33 originalne kompozicije"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *