Wind Rock Fest od 11. do 14. juna na Vršačkom jezeru… Headlineri Hladno pivo i YU Grupa

0
41
Photo: Promo
Photo: Promo

Drugo izdanje festivala Wind Rock Fest, koji spaja energiju i atmosferu rok koncerata sa etno i gastronomskim tradicijama Banata, održaće se od 11. do 14. juna na Vršačkom jezeru.

Manifestaciju koja je 2019. okupila veliki broj posetilaca na odličnim koncertima i ove godine organizuje  UG Good Energy iz Vršca.

Ono što je novo, to je ime festivala. Prvobitni naziv – Proleće na Vršačkom jezeru promenjen je u Wind rock fest, jer po čemu je Vršac poznat ako ne po vetru i u skladu sa tim organizatori su želeli da i festival ima potpis i karakteristike ovog grada.

Prošlogodišnju manifestaciju na kojoj smo tokom tri dana uživali u vrhunskoj rok muzici u izvođenju velikog broja bendova, kako mladih i neafirmisanih tako i iskusnih veterana domaće i regionalne rok scene (Kerber, King Foo, Jorgovani, Primitai, Riblja Čorba… ) posetilo je više od 8000 ljudi iz Srbije i iz susedne Rumunije.

Hladno pivo/ Photo: Promo
Hladno pivo/ Photo: Promo

Ljubitelje dobre muzike ove godine očekuju nastupi Tanje Jovićević i Oktobra 1864 kao i Elivisa J. Kurtovića i Nju Primitivesa.

Headlineri festivala biće legendarna YU Grupa, koja ove godine slavi 50. rođendan i Hladno pivo.

Više infomacija oko kompletnog programa festivala i prodaje ulaznica uskoro ćete moći da potražite na zvaničnoj Facebook stranici festivala.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime