Gitarista Rolling Stonesa postao instant internet zvezda…  Roni Vud oduševio Britance jer je na doelu BRIT nagrada došao – metroom

0
282
Oglasi
Roni Vud/Photo: facebook@officialronnie
Roni Vud/Photo: facebook@officialronnie

Roni Vud oduševio je internet zajednicu objavom videa na kojem se vidi kako putuje na dodelu BRIT nagrada metroom. To ne bi bilo ništa neobično da nije reč o gitaristi jednog od najpoznatijih bendova svih vremena.

Vud je  relativno nov u  Rolling Stonesima, jer im se pridružio 1975. (otprilike deceniju posle vrhunca njihove slave). Ali on je i dalje jedan od najpoznatijih članova benda i član Kuće slavnih rokenrola.

 

Gotovo je nemoguće zamisliti nekoga toliko poznatog kako radi nešto tako obično kao što je vožnja javnim prevoz. Sigurno bi limuzina više odgovarala starijoj rok zvezdi.

Pa, Vud je ipak iznenadio sve putujući do O2 arene redovnom linijom. A ako postoji jedno mesto za koje garantujete da nećete dobiti “Satisfaction”, to je u londonskom metrou, u špicu.

S obzirom na reakciju fanova na netu, izgleda da je legendarni gitarista možda tek sada dostigao status ikone za potpuno novu generaciju.

 

HL/ Izvor: indy100.com

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime