Home»Muzika»Traume iz “detinjstva”… Džastin Timberlejk zagrevao publiku za Stounse, a onda su fanovi poludeli i počeli da ga gađaju…

Traume iz “detinjstva”… Džastin Timberlejk zagrevao publiku za Stounse, a onda su fanovi poludeli i počeli da ga gađaju…

4
Shares
Pinterest Google+
Džastin Timberlejk/Photo: YouTube printscreen
Džastin Timberlejk/Photo: YouTube printscreen

Jedan od danas najpopularnijih pevača, ali i jedan od onih omiljenih među ženskom publikom, Džastin Timberlejk (39), nije baš uvek prolazio dobro na nastupima.

Iako ga publika voli i rado dolazi na njegove koncerte, Džastin se prisetio jednog ne tako prijatnog iskustva sa nastupa.

On je na početku karijere doživeo veliku neprijatnost i to na koncertu s grupom Rolling Stones u Torontu, 2003. godine, kada su ga iz publike gađali -flašama urina.

Pevač je izjavio da je imao osećaj da će se nešto loše desiti:

– Samo se sećam da sam rekao bendu pre nego što smo izašli na binu: Mislim da ovo neće proći dobro. Tako je i bilo – ispričao je pevač u emisiji kod čuvenog voditelja Grejema Nortona.

OVO JE LISTA NAJGORIH SVETSKIH ALBUMA GODINE OD 2000. DO DANAS… A NA NJOJ IMA STVARNO VELIKIH IMENA

Iako su ga iz publike zasuli flašama urina, Džastin je odlučio da ne prekine nastup, već je ostao na bini. Tokom izvođenja prve pesme flaše je izbegavao igranjem na sceni, a nastup je nastavio izvođenjem pesme za klavirom kada je još jedna flaša poletela u pravcu njegove glave, ali su ubrzo iz publike prestali sa bacanjem flaša, na šta se pevač našalio:

– Ili su izgubili strpljenje zato što sam ostao na bini, ili im je nestalo urina. Imam dosta trauma od tada – našalio se Timberlejk.

Pevač je istakao da je ponosan kako je prevazišao situaciju koja je nastala u tom trenutku, ali i savetovao mlađim generacijama da budu uporni i istrajni.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Slučajno ili namerno... tek Poez11a širi dobre vibracije 8. marta u niškom Feedbacku

Next post

Povratak Zmije... U rimejku "Bekstva iz Njujorka" Snejka Pliskena glumiće - sin Kurta Rasela

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *