Home»Muzika»Tradicija se nastavlja… St. Patrick’s Day uz Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda

Tradicija se nastavlja… St. Patrick’s Day uz Orthodox Celts 17. marta u Domu omladine Beograda

4
Shares
Pinterest Google+
Orthodox Celts/ Uroš Žunić
Orthodox Celts/ Uroš Žunić

Orthodox Celts će i ove godine sa svojim fanovima proslaviti Dan Svetog Patrika 17. marta u Domu omladine i to već 28. put.

Ovim koncertom nastavlja se najduža muzička tradicija koja je zabeležena u srpskom rokenrolu – Kelti su jedini bend koji, od svog nastanka, svake godine na isti dan održava koncert.

Poziv na humanost
Pozivamo sve verne fanove koji dođu na ovogodišnji St. Patrick’s Day da ponesu igračku koju mogu da poklone za decu bez roditeljskog staranja!

Bilo bi lepo da igračka bude zelena, ali mogu i ostale boje (samo u ovom slučaju)!

Negujući tradiciju irske muzike, Orthodox Celts predstavljaju prepoznatljivu pojavu, jedinstvenu na ovim prostorima.

Upravo iz tog razloga, bend je jedna od najvećih koncertnih atrakcija, što potvrđuju svakim nastupom. Fanovi osim muzike prate i njihov imidž, a verni su navijači i fudbalskog kluba “Celtic“, tako da se za tradicionalni koncert u DOB-u posebno oblače i svaki put u Amerikani stvaraju atmosferu velikog irskog paba.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Tradicija je stvar odanosti principu i istrajnosti u životu. Ujedno, to je i stvar pristojnosti i usklađenosti sa onima koji je sa nama baštine. To je ta naša strast koja se nikada ne može ugasiti. Zimus smo bili prinuđeni da prekinemo turneju iz zdrastvenih razloga i tada smo se prvi put suočili sa činjenicom da smo, možda, odsvirali poslednji koncert. Posle takve situacije, svaki sledeći koncert će i bukvalno biti poseban, jedinstven i sviraćemo kao da je zaista poslednji, jer nikada ne znaš šta sutra donosi, a nema veće radosti nego kada se ujutru posle koncerta probudim, a mogu da se pogledam u oči i kažem da je sinoć bio najbolji koncert ikada! Vidimo se u utorak 17. marta, naš je praznik! – izjavio je frontmen benda, Aca Seltik.

Ulaznice za koncert Orthodox Celtsa možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona po po ceni od 1.200 dinara.

Previous post

Ozi je borac, ali... ne vredi: Ozborn otkazao celu američku turneju, Parkinsonova bolest uzela je maha

Next post

Vreme je da se sačuva obraz... Bili D Kid objavio dve nove pesme, tačno tri decenije posle prvog demo albuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *