Home»Film»Povratak Zmije… U rimejku “Bekstva iz Njujorka” Snejka Pliskena glumiće – sin Kurta Rasela

Povratak Zmije… U rimejku “Bekstva iz Njujorka” Snejka Pliskena glumiće – sin Kurta Rasela

4
Shares
Pinterest Google+
Escape from New York, plakat
Escape from New York, plakat

“Bekstvo iz Njujorka” (Escape from New York) kultni je film reditelja Džona Karpentera iz 1981. godine sa Kurtom Raselom u ulozi Snejka Pliskena. Radnja filma odvijala se 1997. godine, kada je Menhetn pretvoren u dobro čuvani zatvor, a Plisken je osuđeni pljačkaš banke koji je poslat da izvuče predsednika Amerike iz tog zatvora gde je “slučajno” završio.

Li Vanel, scenarista filmova kao što su “Slagalica strave” i “Nevidljivi čovek” (koji je i režirao), potvrdio je da piše scenario za rimejk filma “Bekstvo iz Njujorka” a nije isključio mogućnost ni da ga režira.

– Snejk Plisken je antologijski filmski lik, deo je detinjstva i adolescencije mnogih ljudi. I zato moram da ga tretiram vrlo oprezno – izjavio je Vanel pri čemu nije želeo ni da potvrdi ni da odbaci mogućnost režiranja tog filma.

Vajat Rasel/Photo: facebook@Wyatt Russell
Vajat Rasel/Photo: [email protected] Russell

On smatra da pri stvaranju ovog rimejka neće imati takvu slobodu kakvu je imao prilikom stvaranja filma “Nevidljivi čovek”.

– Postoje TV serije i stripovi na temu “Bekstva iz Njujorka”, mi govorimo o ključnom filmu s kojim ne želite da zeznete stvar – smatra Vanel.

Na pitanje da li bi Vajat Rasel, sin Kurta Rasela, u remakeu trebalo da imati ulogu Zmije, Vanel je diplomatski odgovorio:

– To je očigledan način da osvojimo fanove.

HL/Izvor: nacional.hr

 

Previous post

Traume iz "detinjstva"... Džastin Timberlejk zagrevao publiku za Stounse, a onda su fanovi poludeli i počeli da ga gađaju...

Next post

Politika kao margarin, u sve se meša... Dodeljene Brit nagrade a svi umesto o muzici pričali o medijima, Terezi Mej, Borisu Džonsonu, Megan Markl...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *