Ozi je borac, ali… ne vredi: Ozborn otkazao celu američku turneju, Parkinsonova bolest uzela je maha

0
64
Ozi Ozborn/Photo: YouTube printscreen
Ozi Ozborn/Photo: YouTube printscreen

Ozi Ozborn otkazao je celu turneju po Severnoj Americi 2020. koja je već bila predviđena kao nastavak koncerata otkazanih prošle godine. Legenda heavy metala umesto toga će iskoristiti vreme za lečenje u Evropi, posle nedavne objave da se bori protiv Parkinsonove bolesti.

Otkazivanje turneje dolazi pošto je Ozi nagovestio da možda neće moći da se obveže za predviđene datume u nedavnim intervjuima. Na Grammy- evom crvenom tepihu rekao je da će ići na turneju samo ako bude “dovoljno” dobar za nastup na pozornici. Sada, dok su vlasnici ulaznica još spekulisali hoće li se uopšte održati severnoamerička turneja, Ozi i njegov tim doneli su odluku da neće biti sposoban za koncerte.

Ozi Ozborn otkrio: Imam Parkinsonovu bolest, izvinite što vam ranije nisam rekao

U izjavi je Ozi to objasnio ovako:

– Toliko sam zahvalan što su svi bili strpljivi zbog ovog sranja koje mi se dogodilo. Nažalost, neću moći da dođem u Švajcarsku na lečenje do aprila, a lečenje traje šest-osam nedelja. Ne želim da pokrećem turneju i u poslednjem trenutku otkazujem koncerte jer to nije fer prema fanovima. Sad bih radije da svi dobiju povrat novca, a kad dođe vreme za turneju Severnom Amerikom, svi koji su kupili ulaznicu za koncerte će biti prvi koji su u redu za kupovinu novih.

Ozborn je prvobitno trebalo da krene na ovaj deo svoje “No More Tours 2” u maju 2019. ali otkazao je te planove kad je pao kod kuće, oštetivši spojeve metalni šipki koje su mu ubačene u telo godinama ranije nakon ATV nesreće. Termini su bili pomeremi za kraj maja 2020. a Merilin Manson je trebalo da bude podrška. Sada je severnoamerička turneja potpuno otkazana.

HL/Izvor: ravnododna.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime